Problem z SP1
Mam drobny problem a więc po zainstalowaniu SP1 nie mogłem uruchomić windy, po prostu po kilku sekundach czytania z dysku restartował się, i to samo działo sie w trybie awaryjnym (safe mode), nie wiem jaka moze byc tego przyczyna, musiałem potem przywracać system z płyty bo nic sie nie dało zrobić, i nie wiem czy próbowac jescze raz z tym SP'akiem, czy nie bo nie mam zamiaru jesze raz tego przeczywać, więc moze wy mi coś poradzicie??
Odpowiedzi: 15
Teraz to łapie ten pościk(nie pomiętałem co o jest hała) :)
Co tu nie łapać.
SP1 to chała i kropka o.
SP1 to chała i kropka o.
Wiesz co Zbor nie łapie twego posta :?:
No i jak tu nie nazwać tego sp chala ?!
Chodzi,jak pisalem wyzej.Ale mam opisany juz problem z "kompilacja SP1" podanym na "problemach" w zeszlym tygodniu.Sugerowane rozwiazania nie pomagaja.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Chodzi,jak pisalem wyzej.Ale mam opisany juz problem z "kompilacja SP1" podanym na "problemach" w zeszlym tygodniu.Sugerowane rozwiazania nie pomagaja.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Nie wiem co z waszymi sprzetami sie dzieje chłopaki ale u mnie sp1 chodzi działa i nie wiem co jeszcze nie odnotowałem zadnego spadku wydajnosci czy tez wzrostu :D.Działa po prostu tak jak działał ten WinXP bez Sp1.Testowałem go osobliscie na osobnym dysku nie było u mnie problemów a sprzet muj nie jest taki cool :D
Nie wiem co z waszymi sprzetami sie dzieje chłopaki ale u mnie sp1 chodzi działa i nie wiem co jeszcze nie odnotowałem zadnego spadku wydajnosci czy tez wzrostu :D.Działa po prostu tak jak działał ten WinXP bez Sp1.Testowałem go osobliscie na osobnym dysku nie było u mnie problemów a sprzet muj nie jest taki cool :D
Gdyby SP nie byl chala to Microsoft nie mialby w zwyczaju robic sp poprawiajacego bledy w poprzedniej wersji sp (dla windows nt wypuscili 6 service packow)
Inna sprawa ,ze programisci z tej firmy doskonale wiedza jakie niedorobki maja ich systemy operacyjne i wydaje sie ,ze zostawiaja je celowo w celu mozliwosci wypuszczenia poprawek. A co do sp dla xpka po jego zainstalowaniu system zaczyna sie mulic i traci plynnosc pracy.Wolniej sie zamyka i laduje na starcie i generalnie jest o wiele mniej awaryjny bez tego sp i poprawek z witryny Microsoftu. Inna sprawa ,ze raczej nie widac w nim niedorobek.Wiec kiedy wypuscicie poprawke service packa na service packa panowie od Billa ja i tak go nie zastosuje.
Inna sprawa ,ze programisci z tej firmy doskonale wiedza jakie niedorobki maja ich systemy operacyjne i wydaje sie ,ze zostawiaja je celowo w celu mozliwosci wypuszczenia poprawek. A co do sp dla xpka po jego zainstalowaniu system zaczyna sie mulic i traci plynnosc pracy.Wolniej sie zamyka i laduje na starcie i generalnie jest o wiele mniej awaryjny bez tego sp i poprawek z witryny Microsoftu. Inna sprawa ,ze raczej nie widac w nim niedorobek.Wiec kiedy wypuscicie poprawke service packa na service packa panowie od Billa ja i tak go nie zastosuje.
taaa a umnie jest syreną diablo – 2 konie i 100 mułów – spowalnia system ze szok – pomimo tego ze mam dosyc dobry sprzet ( moze to wina tego ze mam ECS'a :oops: ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dziwne,SP1 nie jest chałą,to tak jakby Microsoft robił pralki.....i denka dla wiader!
U mnie po SP1 jest Honda Sport.....
U mnie po SP1 jest Honda Sport.....
Ten sp to chala xp dziala lepiej bez niego i bez poprawek sciaganych z microsoftu
A więc tak
Cel800Mhz
256MB RAM
Płyta Abit BH6
Dysk IBM 15GB ATA100 i jest podzielony na dwie partycje
Grafika Gainward GeForce3 Ti200
SBLive! 1024
no i to mniej wiecej tyle, a i dysk jest na dodatkowym kontrolerze ABIT'a.
Cel800Mhz
256MB RAM
Płyta Abit BH6
Dysk IBM 15GB ATA100 i jest podzielony na dwie partycje
Grafika Gainward GeForce3 Ti200
SBLive! 1024
no i to mniej wiecej tyle, a i dysk jest na dodatkowym kontrolerze ABIT'a.
Najpierw ty mi powiedz jaki masz sprzet.Posiadasz 2 dyski ??
Najpierw ty mi powiedz jaki masz sprzet.Posiadasz 2 dyski ??
Strona 1 / 1