Problem z SP 2
Poniewaź w Panelu Sterowania w Centrum Zabezpieczeń wszystko było OK.Ale po odinstalowaniu Norton Antyvirus bodajźe 2005 w panelu sterowania w centrum zabezpieczen wszystko bylo ok tylko atyvirus byl na pomaranczowo (od razu poodinstalowaniu 2005 zainstalowalem wczoraj w nocy) Norton Antyvirus 2006.Jak dziś rano włączyłem centrum zabezpieczeń to bylo
Odpowiedzi: 7
Działa ale nie mogłem wziąć Centrum Zabezpieczeń wziałem PPM ale uruchom było wygaszone ale wziąłem PPM–>Wlasciwosci–>podgląd cos tam automaticznie potem prawym uruchom i dopiero działa :lol:
Uruchom services.msc i sprawdź takie usługi jak:
– Zapora systemu Windows
– Centrum Zabezpieczeń
– Aktualizacje automatyczne
Mają być uruchomione, a tryb na automatyczny. Tak samo z usługami zaleznymi.
– Zapora systemu Windows
– Centrum Zabezpieczeń
– Aktualizacje automatyczne
Mają być uruchomione, a tryb na automatyczny. Tak samo z usługami zaleznymi.
Bobi:Zakłądam, źe oczywiście usługa Centrum Zabezpieczeń jest uruchomiona i jej tryb uruchamiania to automatyczny? Usługi zalezne równieź działają?
nie wiem ja kto sprawdzic w screenie na samej gorze jest pokazane ze nie ma tych 3 rzeczy zapora aktualizacje oraz antyvirus nie wiem czemu
Zakłądam, źe oczywiście usługa Centrum Zabezpieczeń jest uruchomiona i jej tryb uruchamiania to automatyczny? Usługi zalezne równieź działają?
Nie kaźdy, te starsze sprzed SP2 albo wcale nie wspołpracują lub wydawane sa do nich patche.
x–awier:czy kazdy antyvir chodzi dobrze (znaczy funkcjonuje) z SP 2?
Nie kaźdy, te starsze sprzed SP2 albo wcale nie wspołpracują lub wydawane sa do nich patche.
antyvir to tam przyszcz ale mi chodzi o to centrum zabezpieczen i czy kazdy antyvir chodzi dobrze (znaczy funkcjonuje) z SP 2?
x–awier:prosze o zaproponowanie mi dobrego antyvira na mojego kompa bo nortke troskzu mi muli AMD Sempron(tm) 2200+ 1,59 Ghz ;256 MB RAM
http://forum.centrumxp.pl/search.php i antywirus wpisz.
Nie wiem po ki penis w swoim podpisie umieszczasz link do szukajki jak z niej nie korzystasz.
prosze o zaproponowanie mi dobrego antyvira na mojego kompa bo nortke troskzu mi muli AMD Sempron(tm) 2200+ 1,59 Ghz ;256 MB RAM
Strona 1 / 1