Problem z SoundBlaster PCI 128
W Win 98 działała prawidłowo, po zainstalowaniu XP karta nie działa zainstalowałem sterownik ze strony producenta i nic, nadal cisza. W menadźerze urządzeń nie ma źadnego błędu to urządzenie działa poprawnie.
Przy włączonym mikrofonie słyszę swój głos w głośnikach
ale karta nie odtwarza źadnych dźwięków systemowych ani źadnych plików dźwiękowych. Przy próbie testowania urządzenia wyskakuje błąd w miejscu gdzie powinno się nagrywać dźwięk nie moźna go nagrać po przejściu dalej wypisuje błąd poniewaź katra nie wychwyciła dźwięku.
Moźe ktoś ma pomysł na rozwiązanie tego problemu?
Przy włączonym mikrofonie słyszę swój głos w głośnikach
ale karta nie odtwarza źadnych dźwięków systemowych ani źadnych plików dźwiękowych. Przy próbie testowania urządzenia wyskakuje błąd w miejscu gdzie powinno się nagrywać dźwięk nie moźna go nagrać po przejściu dalej wypisuje błąd poniewaź katra nie wychwyciła dźwięku.
Moźe ktoś ma pomysł na rozwiązanie tego problemu?
Odpowiedzi: 6
Przełoźemie nic nie pomogło.
Nie wiem co jest grane?
W Linuksie rozpoznaje ją prawidłowo, w starym Win98 teź a w XP cisza.
Ma moźe ktoś jeszcze jakiś pomysł co zrobić
Nie wiem co jest grane?
W Linuksie rozpoznaje ją prawidłowo, w starym Win98 teź a w XP cisza.
Ma moźe ktoś jeszcze jakiś pomysł co zrobić
adamzet_jz:Robiłem juź tak kilka razy, instalowałem sterowniki ze strony producenta nic nie pomogło.
Spróbuj przełoźyć w inny slot.
Robiłem juź tak kilka razy, instalowałem sterowniki ze strony producenta nic nie pomogło.
Usuń kartę z menadźera zadań i pozwól ją wykryć jeszcze raz.
Napewno nic nie mam wyciszone w regulacji głośności i to jest właśnie ten problem.
Sprawdz w Regulacji głośności czy nie masz nigdzie zaznaczonego pola "Wycisz" Skoro mikrofon działa to i dzwięki powinny być słyszalne.
Strona 1 / 1