Problem z : SlowDownCPU.exe przy uruchamianiu komputera
Witam mam problem z tym powiadomieniem odkad mialem problem z bledem stop 0x8E. moze jestem glu... ale za duzo sie na komputerze nieznam, wiec wykasowalem plik: Rushtop.dll i komputer mi sie normalnie wlanczal, ale ..... z tym powiadomieniem.na poczatku komunikat mialem taki jaki jest tu w zalaczniku. a teraz mam:
SlowDownCPU.exe niemozna znalezc skladnika.
Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie, poniewaz nie znaleziono Rushtop.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten problem.
A ja niewiem skad to mam wziasc, pomoze mi ktos?
SlowDownCPU.exe niemozna znalezc skladnika.
Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie, poniewaz nie znaleziono Rushtop.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten problem.
A ja niewiem skad to mam wziasc, pomoze mi ktos?
Odpowiedzi: 2
Dzieki tobie za pomoc :wink: tylko jagbys mogl mi jeszcze podsunac jakiegos linka na zainstalowanie tej plyty glownej bylbym wdzieczny. moja plyta to :MSI Motherboard mit SATA
MSI K8MM–V
512MB DDRAM PC 400 Aeneon
AMD Sempron 2800 Sockel 754 64Bit ready
a na plycie glownej pisze jeszcze MS–7142 ver1
serdeczne dzieki za pomoc :–)
MSI K8MM–V
512MB DDRAM PC 400 Aeneon
AMD Sempron 2800 Sockel 754 64Bit ready
a na plycie glownej pisze jeszcze MS–7142 ver1
serdeczne dzieki za pomoc :–)
SlowDownCPU.exe i Rushtop.dll to składniki sterowników/softu od płyty głownej MSI.
Moźe spróbujesz przeinstalowac ten składnik ew. jeśli nie jest konieczny pozbyc sie go?
Moźe spróbujesz przeinstalowac ten składnik ew. jeśli nie jest konieczny pozbyc sie go?
Strona 1 / 1