Problem z siecią
Czesc wszystkim :D
Słuchajcie mnie uwaźnie, mam kolege który sie do mnie zgłosił i potrzebuje naszej pomocy :D, otóz problem polega na tym ze mamy siec główny komp sterujacy (winxp)i rozdziela łacze do dwuch innych kompów (Win2k) i problem w tym ze jesli kturys bedzie ciągnął np jakis plik duzyyyy to pozostałe bedą miały kłopoty z szybkoscia połaczenia z netem a nawet go nie beda miały, czy jest cos co moze ograniczyc przydzielic odpowiedni transfer do kazdego kompa ??
Słucham odpowiedzi na ten Topic :d
Słuchajcie mnie uwaźnie, mam kolege który sie do mnie zgłosił i potrzebuje naszej pomocy :D, otóz problem polega na tym ze mamy siec główny komp sterujacy (winxp)i rozdziela łacze do dwuch innych kompów (Win2k) i problem w tym ze jesli kturys bedzie ciągnął np jakis plik duzyyyy to pozostałe bedą miały kłopoty z szybkoscia połaczenia z netem a nawet go nie beda miały, czy jest cos co moze ograniczyc przydzielic odpowiedni transfer do kazdego kompa ??
Słucham odpowiedzi na ten Topic :d
Odpowiedzi: 4
Aha. To znaczy źe kaźdy gooster ma mieć równy transwer na net ? Zaraz coś wcisne na foroom :)
Nie Lezio wrecz przeciwnie chodzi o to by szybkosc byla podzielona i szla równo !!,win nie ma takiej opcji ale chodzilo mi o program istniej moze taki :D
To chyba o to chodzi źe kto pierwszy ten lepszy :D
Taki progros jestb chyba na www.thebestprograms.prv.pl
:)
Taki progros jestb chyba na www.thebestprograms.prv.pl
:)
Nie kojarze zadnych mechanizmow w budowanych bezposrednio w xp. Na 100% bedzie to do zrobienia przez instalacje servera proxy na komputerze podlaczonym do internetu.
Strona 1 / 1