Problem z siecią
Cze! Mam taki skromny problemik. Połączyłem dwa kompy i wszystko działało, puki nie zrestartowałem komputerów. Normalnie wszystko działało pograłem nawet z kumplem w Jedi przez sieć. A teraz nic!!!! Ratunkuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Odpowiedzi: 6
neoski dziwi mnie fakt ze pragniesz uzyskac pomoc a obrazasz osobe ktora stara ci sie pomoc.
po drugie znowu zostales poproszony o jakies szczegoly ktore pozwola byc moze ustalic przyczyne a ty dalej sie wyglupiasz i piszesz ze diody wlaczaja automatycznie polaczenie.pomysl troche.
po drugie znowu zostales poproszony o jakies szczegoly ktore pozwola byc moze ustalic przyczyne a ty dalej sie wyglupiasz i piszesz ze diody wlaczaja automatycznie polaczenie.pomysl troche.
Diody się palą nawet włączają automatycznie połączenie tylko źe mój nie chce nic wysyłać za to odbiera ale teź mało.
Dzieki za komplement :wink: .neoski:Śmieszny jesteś !!!
Wiem ze ***, ale moze w koncu napisalbys cos wiecej. Zgadywac mamy co sie stalo ? Czego oczekujesz po takim poscie: "nic nie dziala – pomozcie" ? Sprawdz jakie sa ustawienia, czy pala sie diody na sieciowce, itd, itd. Troche inwencji z Twojej strony.neoski:Nic nie działa dup..!!!! :? :? :?
Śmieszny jesteś !!! Nic nie działa dup..!!!! :? :? :?
Śmieszny jesteś !!! Nic nie działa dup..!!!! :? :? :?
Ale co nic ? Kabel urwalo ? Ustawienia pokasowane ? Moze kumpla nie ma ?
Mogles przynajmniej napisac ile dajesz za odgadniecie co to za problem :wink: .
Mogles przynajmniej napisac ile dajesz za odgadniecie co to za problem :wink: .
Strona 1 / 1