Problem z siecią

Witam.Mam problem z ustawieniami sieci. Posiadam modem kablowy Motorola kombinowałem jak by podłączyć do modemu 2 kompy na raz przez usb i przez kabel sieciowy.
Wybrałem konfigurację sieci w domu lub w małej firmie potem sprawdzałem ruźne dostępne konfiguracje źadna nie zadzałał. I teraz mam spory problem nie mam dostępu do innych protokołów niź http ani do meili ani do gg,icq,tlen. Co mogę zrobić źeby wszystko było jak dawniej :(

P.S. Standarsowy firewall windy jest wyłączony koźystam z własnego ale ten nie jest przyczyną problemu.

Odpowiedzi: 2

Nie wiem co pozmieniales, wiec IMO najlepiej bedzie, gdy usuniesz wszystko z polaczen sieciowych i skonfigurujesz od nowa po restarcie komputera.

Juź próbowałem, nie pomogło
seur
Dodano
06.08.2004 00:48:27
seur:
kombinowałem jak by podłączyć do modemu 2 kompy na raz przez usb i przez kabel sieciowy.
Jesli Ci sie juz uda taki "myk", to opublikuj to. Kupe kasy natrzepiesz :wink: . Tzn. natrzepiemy, bo powiem ze Cie znam :P .
A juz powazniej – to sie nie da w ten sposob. Albo modem podlaczasz do routera, albo na jednym komputerze udostepniasz internet drugiemu. O tym wszystkim zreszta znajdziesz w dziale Sieci.
seur:
Co mogę zrobić źeby wszystko było jak dawniej :(
Nie wiem co pozmieniales, wiec IMO najlepiej bedzie, gdy usuniesz wszystko z polaczen sieciowych i skonfigurujesz od nowa po restarcie komputera.
EL NINO
Dodano
06.08.2004 00:18:55
seur
Dodano:
06.08.2004 00:11:02
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1