Problem z Shareaza
zainstalowalem shareaze i ściągnąłem parę plików rar na próbe. Jak otworzyłem to we wszystkich była tylko license.txt i setup.exe,a chciałem ściągnąć tylko mp3.Co tu jest grane?
Odpowiedzi: 3
Moze to takie plikitrefne.Nieraz ściągasz jakiś film, a potem okazuje się ze to całkiem co innego.Spróbuj ściągnąć mp3, ale nie spakowane.
P.S.–Peter_l, mogłeś napisać, to bym Ci zrobił taki banner, a nie takie maluśkie logo :wink:
P.S.–Peter_l, mogłeś napisać, to bym Ci zrobił taki banner, a nie takie maluśkie logo :wink:
miklosz69:zainstalowalem shareaze i ściągnąłem parę plików rar na próbe. Jak otworzyłem to we wszystkich była tylko license.txt i setup.exe,a chciałem ściągnąć tylko mp3.Co tu jest grane?
No bo czasem jest napisane jedno, a naprawdę istnieje cos innego. Nie kaźdy opisuje poprawnie to co udostepnia. np. pod słowami "SUSE.rar" moźe się kryć mecz realu madryt, po rozpakowaniu.
miklosz69:zainstalowalem shareaze i ściągnąłem parę plików rar na próbe. Jak otworzyłem to we wszystkich była tylko license.txt i setup.exe,a chciałem ściągnąć tylko mp3.Co tu jest grane?
Z tak napisanego postu to moźna tylko powróźyć. Napisz jeszcze raz, jaśniej.
Strona 1 / 1