Problem z serwerem WWW

Opisze cała sytuację, w ostatnim ,,Komputer Świat jest artykuł o otworzeniu serwera WWW za pomoca programów:

Tinyweb i Tinybox

wszystkie wskazówki wykonałem dobrze, ale problem jest w tym źe przeglądać moge ją tylko ja zapomoca adresu w przeglądarce http:\\localhost a chciałbym pokazać ją rownierz innym w necie . W artyule pisze ze aby inni widzieli moja strone musze wpisac taki adres

www.mójadresip.dyndns.org

ale gdy tak wpisuje , nie chce sie pokazac firefox mowi ze strona nie istnieje. Korzystam z NEOSTRADY i wiem ze ona ma IP czesto zmieniany. Korzystam tez z reutera firmy ASMAX. Co mam zrobić ??? Z góry wielkie dzięki!!! [/b]

Odpowiedzi: 7

uźywając tinyweb i tinybox mam problem!
Polega ona na tym źe wpisując w przegladarce localhost pokazuje sie strona tz(index.html) no ale grafikę którą umieściłem nie!
jak to zrobić źeby była wyświetlana?
mr_duck
Dodano
22.11.2005 00:14:38
laskowski:
Czy mógłbys mi napisac wskazówki krok po kroku
Ja ? Przeciez masz jakis madry artykul w KŚ wg ktorego wszystko robiles. Moze nie doczytales szczegolow dotyczacych dyndns.org ?
To nie jest tak, ze Ty sobie wymyslisz jakikolwiek fajny adres czy tez adres skladajacy sie z numeru IP i wszyscy bezproblemowo beda mogli otworzyc Twoja strone. Nie ta kolejnosc.
http://www.dipol.com.pl/bib93.htm
EL NINO
Dodano
04.06.2005 21:38:04
[quote="EL NINO"]Zarejestrowales usluge na dyndns.org ?

tzn??? Sorki ale jestem w tym kompletnie ,,zielony"
Czy mógłbys mi napisac wskazówki krok po kroku , bylbym
Ci bardzo wdzięczny !
laskowski
Dodano
04.06.2005 17:09:20
Zarejestrowales usluge na dyndns.org ?
EL NINO
Dodano
04.06.2005 16:50:57
Chodziło mi o

www.(mój adres ip w tym miejscu !!! :D).dyndns.org

bo od adres się ciągle zmienia
laskowski
Dodano
04.06.2005 15:42:18
Napewno wpisujesz adres ip ? Bo to co podajesz w linku to niestety to nie jest :) Swój adres ip poznasz wpisujac polecenie 'ipconfig' w wierszu polecen.
maq123
Dodano
04.06.2005 14:47:33
Napewno wpisujesz adres ip ? Bo to co podajesz w linku to niestety to nie jest :) Swój adres ip poznasz wpisujac polecenie 'ipconfig' w wierszu polecen.
maq123
Dodano
04.06.2005 14:47:33
laskowski
Dodano:
04.06.2005 14:01:58
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1