Problem z serialem w Setup Factory 7
Setup Factory jest programem do tworzenia instalek proramów. Jedną z jego funkcji jest wyswietlanie w instalatorze okienka w który trzeba wpisac numer seryjny. Włanczam tą funkcje ale nie wiem jaki jest numer bo w programie nie moge znaleźć odpowiedniego elementu gdzie moźna ustawić jaki ma być serial. Jeśli ktoś wie to bardzo posze o pomoc. Mam Setup Factory 7 po angielsku, a jesli ktos ma spolszczonko to tez bym prosil.
Dzieki.
Dzieki.
Odpowiedzi: 9
Tak sie sklada ze wlasnie na tej stronie jako pierwszej bylem w poszukiwaniu tego tepu progr. Ale chyba bede musial z tego zrezygnowac dla jakiegos innego, ale zapytanie w najwyzszym poscie bedzie nadal aktualne...moze sie znakdzie jakis "wybitny" i wreszci epomoze mi...
A wylookałes te programy com ci linka podał??
To jest ktoś na tym forum kto mi pomorze ???
Przyznaje sie źe kurde tak piąte przez dziesiąte przeczytałem.
Przecie wszystko w poście pisze chyba źeś tylko słowo "serial" zobaczył i odpisałeś... :/
Nie wiedziałem o tym :mrgreen:
Damianos:
A nie trzeba sie zarejestrować na stronie w celu
otrzymania seriala??
IMO Tu chodzi o to aby stworzyć opcje wpisywania seriala podczas instalacji stworzonej w tym progsie.A nie o serial do niego :/
max17:Setup Factory jest programem do tworzenia instalek proramów. Jedną z jego funkcji jest wyswietlanie w instalatorze okienka w który trzeba wpisac numer seryjny. Włanczam tą funkcje ale nie wiem jaki jest numer bo w programie nie moge znaleźć odpowiedniego elementu gdzie moźna ustawić jaki ma być serial. Jeśli ktoś wie to bardzo posze o pomoc. Mam Setup Factory 7 po angielsku, a jesli ktos ma spolszczonko to tez bym prosil.
Dzieki.
A nie trzeba sie zarejestrować na stronie w celu
otrzymania seriala??
Tutaj znalałem kilka programów o tej tematyce:
http://download.chip.pl/index/download_index_1280.html?se_aktpage=1&sort=76&sorthow=2
Trudno...chyba nikt nie wie na tym forum...ale jak ktos bedzie wiedzial to niech napisze.
Moze zna ktos jakis inny program wlasnie do tego przenaczony, który mam mozliwosc ze bedzie mozna wpisac numer seryjny (ale kilka), niekoniecznie po Polsku ale chodzi mi o tą funkcję!
Moze zna ktos jakis inny program wlasnie do tego przenaczony, który mam mozliwosc ze bedzie mozna wpisac numer seryjny (ale kilka), niekoniecznie po Polsku ale chodzi mi o tą funkcję!
Strona 1 / 1