PROBLEM Z SEARCH ASSISTANT
Czesc mam problem. dręczy mnie pewna sprawa. na pasku zadan widze taką wyszukiwarke, bardzo mnie ona irytuje. Jest tam miejsce na wpisanie tekstu i zielony guzieczek search. Gdy klikam na nią prawym klawiszem myszki to pokazuje sie ze mam do wybory 4 strony Blazefing, google yahoo i msn. Moge zlkiwodować te wyszukiwarke klikajac na pasek zadan prawym nastepnie / pasek narzędzi/ i tam odznaczam search assistant i wtedy to znika. Ale jak znowu uruchomie to jest to samo . Jak usunac to calkowicie? prosze o pomoc probowalem wielu anty–spyware ale bez skutku. POMOCY!!!
Odpowiedzi: 10
Panel sterowania / Dodaj usun programy / łatka –Windows SA
Mam ten sam problem.. nie moge usunac tego Search Assistanta.. do tego za kazdym razem zmienia m isie koelejnosc ikon w pasku szybkiego uruchamiania..
NIkt nie wie jak to usnac?!
NIkt nie wie jak to usnac?!
Anonymous:Jak sie nazywa jakis programik w ktorym mozna zrobic fotke pulpitu, to bym zrobil i wam pokazal na forum.
SnagIt
HyperSnap
Printscreen
Mozesz sprobowac przywrocic system, bo oprocz tego wpisu w rejestrze nie ma innego rozwiazania. Przynajmniej nie znalazlem. Jest mozliwosc grzebania w gpedit.msc, ale to daje chyba to samo, co w rejestrze – http://msdn.microsoft.com/library/en–us/gp/700.asp
ma ktos jeszcze jakies pomysly na usuniecia tego ?? Mam to juz od 2 dni,, moze przywrocenie systemu 5 dni do tylu by pomoglo??
CWShredder v.1.57 nic nie znalazł. Jak sie nazywa jakis programik w ktorym mozna zrobic fotke pulpitu, to bym zrobil i wam pokazal na forum.
W takim razie uzyj CWShredder v.1.57
to juz probowalem nie pomoga.
Strona 1 / 1