problem z ruskim
jak zalatwic tego ruskiego przy rakiecie?do beczek strzelalem ,polowe zyia mu ujelo,ale zeskoczyl i co chwila mne dopada?co dalej plis?????? :(
Odpowiedzi: 9
A moźe to Hitman?
Niezły rebus... czy to jest jakis konkurs moderatorów ?
Ja przypuszczam ze chodzi tu o Freadom Fighters..
Ja przypuszczam ze chodzi tu o Freadom Fighters..
klonpiotr:Over:pozwolę sobie zadać nurtujące mnie od pewnego czasu pytanie:
@klonpiotr: czy w Twoim avatarze ostatnie słowo specjalnie ma wygryzioną literkę i ?
ja tego nie robiłem.zresztą nawet bym nie umiał.znalazłem ten avatar gdzieś w necie i mi się spodobał.chyba jest jakiś czeski
tak teź myślałem.
powiedzmy wersja PL :P
Over:pozwolę sobie zadać nurtujące mnie od pewnego czasu pytanie:
@klonpiotr: czy w Twoim avatarze ostatnie słowo specjalnie ma wygryzioną literkę i ?
ja tego nie robiłem.zresztą nawet bym nie umiał.znalazłem ten avatar gdzieś w necie i mi się spodobał.chyba jest jakiś czeski
karollenox:jak zalatwic tego ruskiego przy rakiecie?
Spij dziada :D
pozwolę sobie zadać nurtujące mnie od pewnego czasu pytanie:
karollenox:jak zalatwic tego ruskiego przy rakiecie?do beczek strzelalem ,polowe zyia mu ujelo,ale zeskoczyl i co chwila mne dopada?co dalej plis?????? :(
nie strzelaj do beczek.tam jest bimber do picia–szkoda go.
porada: ćwicz aź przejdziesz.jak Ci się nie uda tzn. źe nie jesteś na poziomie gry w którą grasz[nic nie umująć :wink: ]
karollenox:jak zalatwic tego ruskiego przy rakiecie?do beczek strzelalem ,polowe zyia mu ujelo,ale zeskoczyl i co chwila mne dopada?co dalej plis?????? :(
Pozwoliłem sobie zacytować i treść, i – teraz – tytuł
problem z ruskim
Mam bowiem niejasne przeczucie, źe brakuje w nich pewnej, drobnej informacji.
PS.
W pasjansie ten problem nie występuje.
Update:
Zamiast zakładać kolejny temat – tym razem z nazwą gry w w tytule, uźyj przycisku zmień i dopisz tę informację w w poscie ten topic otwierający.
Nowy temat poleciał w kosmos, bo tylko na to zasługiwał.
Strona 1 / 1