Problem z rozdzielczością Riva TNT2
Mam problem z ustawieniem rozdzielczości wyźszej niź 800 na 600 pix jesli ustawie wyźszą to obraz dzieli mi się na 3 części i mruga oraz jest zniekształcony :/ nie wiem co robic ;( Pomóźcie. Thx
Odpowiedzi: 7
Skoro to stara 15 to cąłkiem moźliwe, źe więcej niz 800x600 nie chce obsłuźyć. Dokładny model jeźlei nie na licu to na tabliczce znamionowej masz podany, a potem juź google i poczytanie specyfikacji.
Niby mozan spróbować coś robić np. przez PowerStripa, ale czy i na ile isę da to juź inna kwestia.
Niby mozan spróbować coś robić np. przez PowerStripa, ale czy i na ile isę da to juź inna kwestia.
Jasne ze sa :D
A one (te sterowiniki) do posiadanego systemu aby są?
Tak tylko pytam, bo moźe coś pytającemu zwyczajnie ... umknęło.
Tak tylko pytam, bo moźe coś pytającemu zwyczajnie ... umknęło.
Chyba nie bardzo rozumiem :/ ale monitor mam Dell taki stary model 15" tez sie zastanawiam czy to moze byc wina tego ze mam stary monitor :? :( ewentualnie sprawdze jeszcze na innej karcie graficznej czy jest to samo bo moze to jest wina sterowników bo sam je ze strony Nvidi ściągałem bo nie miałem oryginalnych.
Sugestia była widać mało czytelna – parametry monitora to .......... ?
Opis dotyczący "podziału" ekranu na ten element i jego słaboś wskazywać się bowiem zdaje.
Opis dotyczący "podziału" ekranu na ten element i jego słaboś wskazywać się bowiem zdaje.
próbowałem ale niestety to nic nie pomaga odświeźania mam ustawione najniźsze bo im wyzej to jest gorzej nawet na rozdzielczości 800 na 600 mam najniźsze odśw. 60 hz bo wyźej mruga mi obraz.
Kombinowałeś ze zmianą – obniźeniem – odświeźania i ilości kolorów ?
Strona 1 / 1