problem z rozdzielczoscią ekranu
czesc
mam problem z rozdzielczoscią ekranu dormalnie jak wlanczam to mam 1024 a teraz mam 640 i co tu zrobic jezeli instaluje sterowniki to śmiga ale jezeli zresetuje kompa to od nowa jest popsute
mam problem z rozdzielczoscią ekranu dormalnie jak wlanczam to mam 1024 a teraz mam 640 i co tu zrobic jezeli instaluje sterowniki to śmiga ale jezeli zresetuje kompa to od nowa jest popsute
Odpowiedzi: 10
no w sumie masz racje, wlasnie jak dobrze wspomniales wczesniej moze on nie ma zainstalowanych sterownikow do plytki glownej ..
TheL:ja mam 61.77 i nie widze problemow ...
Przede wszystkim masz inną kartę – w problemie występuje GF4 , Ty w opisie podajesz u siebie FX.
ja mam 61.77 i nie widze problemow ...
januszkurek – sprawdź czy problem będzie występował po przeinstalowaniu sterowników chipsetu oraz – jak sugerowano wyźej – z inną wersja detonatorów.
ja mam taka sama karte na moim kompie i sterowniki nvidia 6177 i wszystko jest the best
Lucky masz chyba rację! Sterowniki 6177 do nVIDIA są chyba jakieś trefne.Po jego zainstalowaniu komputer mi głupiał! W tej chwili mam wersję 5664 i rozdzielczość 1280 x 1024 jest bez zarzutu.
geforce 4
a jaka karte posiadasz ? bo slyszalem ze sterowniki do nVIDI 61.77 (chyba) cos psują ...
ale jesli zresetuje to niemoge zmienic tej rozdzielczosc musze odnowa instalować sterowniki bez ponownego urochomienia
po zinstalowaniu sterowników zresetoj kompa bez ustawiania rozdzielczosci po ponownym uruchomieniu ustaw dopiero sobie rozdzielczosc i po wszystkim
Strona 1 / 1