Problem z resetowaniem XP
Czesc Mam problem z WIN XP na laptopie Po instalacji systemu i uaktualnien gdy chce wejsc do internetu nastepuje resetowanie systemu Pokazuje sie okno o zamknieciu systemu ktore nastepuje w ciagu 1 minuty okna nie mozna zamkac w zaden sposob ma to cos wspolnego z Zdalnym wywołaniem procedur a wiadomosc w oknie brzmi nastepujaca "System Windows musi byc uruchomiony ponownie poniewaz usługa Zdalne wywołanie procedur (RPC) została nieoczekiwanie przerwana Dodatkowo w ustawieniach połaczenia przy podawaniu hasła nie zapamietuje tego hasła i pokazuje znacznie wiecej znaczków ******* w miejscu hasła zamiast standrdowego ppp Jak mozna to zmienic
Z gory dzieki za pomoc POzdrawiam
Z gory dzieki za pomoc POzdrawiam
Odpowiedzi: 4
Co do RPC, to bez dwóch zdań wszystko na jego temat zostało na forum napisane.
Po drugie nie znamy wprawdzie jeszcze odpowiedzi ze strony ernesta, ale czasami wystepuje taki błąd, źę opcja zapamietwania hasła jest nieaktywana. Nie pamietam jak to się naprawiało, ale polegało to na 100% na zmianie jakiejść wartości w rejetrze systemowym
Po drugie nie znamy wprawdzie jeszcze odpowiedzi ze strony ernesta, ale czasami wystepuje taki błąd, źę opcja zapamietwania hasła jest nieaktywana. Nie pamietam jak to się naprawiało, ale polegało to na 100% na zmianie jakiejść wartości w rejetrze systemowym
Jesli chodzi o haslo, to po prostu zaznacz zeby zapamietal.
Natomiast jesli chodzi o RPC, to nie szukales nalezycie. Nie jest to jednak moj problem.
Natomiast jesli chodzi o RPC, to nie szukales nalezycie. Nie jest to jednak moj problem.
Dzieki za pomysly niestety nie pomogly :( :( Co do opcji szukaj juz wczesniej ja sprawdzilem niestety nie chodzilo mi o samo znaczenie tego skrotu lecz o usuniecie bledu jaki mi sie pojawil a co do hasla pryy probie polaczenia z internetem czy to normalne aby za kazdym razem je wpisywac dzieki
To co napisal Pawek na temat RPC to raz a dwa:
To normalne dzialanie systemu. Ukrywa w ten sposob Twoje haslo. Ono na 100% brzmi: "ppp".ernest:nie zapamietuje tego hasła i pokazuje znacznie wiecej znaczków ******* w miejscu hasła
Strona 1 / 1