problem z reklamami !! :(:(:(
Witam! jestem z bytomia mam komputer od 7 dni i mam problem, muj kuzyn na chwile weszedl na kompa i cos mi tam zmienil. co 2 min pojawiają mi się reklamy i nie wiem jak ich sie pozbyć.:( proszę o pomoc!! :cry:
Odpowiedzi: 11
KOLEDZY, mam chbya ten sam problem (w dalszym ciągu nie rozwiązany) a wydaje mi się, iź to jest ten sam co kolegi, który załoźył ten temat, luknijcie do mojegu lub odpowiadajcie tu....
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=52795&highlight=
Popatrzyłęm wyźej i pomół chyba ten program: jeden wymieniony...
Ale dizwne bo sam naprawił, nic nie zaznaczałęm ani nic, rpzeskanował i usunął.
Usunął, na 10 minut, ptoem znó wraca syf, myślałem, źe się go pozby łęm...
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=52795&highlight=
Popatrzyłęm wyźej i pomół chyba ten program: jeden wymieniony...
Ale dizwne bo sam naprawił, nic nie zaznaczałęm ani nic, rpzeskanował i usunął.
Usunął, na 10 minut, ptoem znó wraca syf, myślałem, źe się go pozby łęm...
andrzej1:przykro mi, ale nie znam się na tym programie
To się poznaj – w FAQ tego działu jest Hijack opsany.
przykro mi, ale nie znam się na tym programie
A moźe dał byś tak log z hijackthis ? :roll:
czy to nie jest opcjach internetowych, tak mi się coś wydaje.
To chyba związane Javąskript, bo jeśli chodzi o to, ale strony mogą być źle otwierane, niektóre.
A w Mozilli, moźna sobie zainstalować adblocka, to jest takie narzędzie do pozbywania się reklam
To chyba związane Javąskript, bo jeśli chodzi o to, ale strony mogą być źle otwierane, niektóre.
A w Mozilli, moźna sobie zainstalować adblocka, to jest takie narzędzie do pozbywania się reklam
Pewnie Posłaniec.
snori:Witam! jestem z bytomia mam komputer od 7 dni i mam problem, muj kuzyn na chwile weszedl na kompa i cos mi tam zmienil. co 2 min pojawiają mi się reklamy i nie wiem jak ich sie pozbyć.:( proszę o pomoc!! :cry:
A moźe sprecyzujesz trochę gdzie te reklamy wyskaują? Kiedy mas otwarta przeglącarkę czy nie?
8) Pozdro.
Placio74:Nie zaszkodzi jeśli zajrzysz do przyklejonych tematów w dziale 'Bezpieczeństwo'.
No własnie i uzyj Look2Me–Destroyer
Nie zaszkodzi jeśli zajrzysz do przyklejonych tematów w dziale 'Bezpieczeństwo'.
Ad aware, Microsoft Antispyware, ewentualnie Spyware doctor i powinno być po sprawie :roll:
Hmmm.... niezbyt jestem pewny ale jakbys zeskanował kompa antivirusem albo antispy to cos by sie moglo zmienic :)
Strona 1 / 1