Problem z rejestracją w GG

Mam Win Xp Home z Serv Pack 2 oraz Neostradę po pobraniu GG 7 i instalacji otrzymuję informację o niemoźliwości połączenia z serwerem Postępuję zgodnie z instrukcją z www.gadu–gadu.pl czyli po wpisaniu hasła i maila dostaję wygenerowane kod który przepisuje i po naciśnięciu ok mam komunikat nie moźna zarejestrować problem z połączeniem. Pobrałem GG jeszcze raz i to samo. Trzeci dzień juź się męczę Czy ktoś skróci moje cierpienia.czekam na pomoc na forum lub maila pwtexas@plusnet.pl

Odpowiedzi: 6

emwuen:
BOOTanic jesli sie nie myle to cofneli ta "rewelacyjna" zmiane i juz mozna otrzymywac wiadomosci, ktore przysły kiedy sie było niedostepnym

zgadza sie zdaje sie ze mniej wiecej kilka godzin po moim wpisie zaczelo dzialac znowu...naszczescie :P

PS. BOOTanick :]
BOOTanick
Dodano
28.12.2005 21:01:30
BOOTanic jesli sie nie myle to cofneli ta "rewelacyjna" zmiane i juz mozna otrzymywac wiadomosci, ktore przysły kiedy sie było niedostepnym
emwuen
Dodano
27.12.2005 16:37:13
witam

jako ze gg ostatnio wprowadza "rewelacyjne" zmiany w dzialaniu serwerow to objawiasie to wlasnie tym ze rejestracja jest obecnia wlasciwie nie mozliwa a nie wiem czy wiecie ale od 22 grudnia takze wylaczona zostala opcja wysylania wiadomosci offline czyli innymi slowy jak ktos jest niedostepny nie dostanie wiadomosci
jak tak dalej pojdzie przeuce sie na golebie pocztowe...

pozdrawiam
BOOTanick
Dodano
27.12.2005 15:05:41
Był ostatnio problem z serwerem rejstracyjnym i to raczej nie jest problem po stronie klienta.
emwuen
Dodano
26.12.2005 18:50:57
Hej.Niedawno teź tak miałem po formacie .Męczylem sie chyba tydzień dokladnie było tak samo jak u ciebie błąd nie moźna sie polączyc z serwerem rejestracyjnym.Nawet jak rejestrowałem sie jako nowy uźytkownik bylo tak samo.Teraz jest ok po tygodniu sie udalo to chyba cos u nich .Mam nadzieje źe ci sie uda zarejestrowac.Bedzie dobrze :wink:
karol k
Dodano
26.12.2005 00:09:27
1 pytanie czy uźywasz aplikacji dostępowej od tp czy tylko zwykłych sterowników do modemu i jaki to modem??
2 spróbuj zkombinować wersje 6.1 i spróbuj na niej a jeśli to nie pomoźe to wtedy pogadamy ;] i zobaczymy moźe ktoś jeszcze z forum miał taki problem i będzie wiedział jak gop rozwiązać ;]
rbt–elektronik
Dodano
24.12.2005 17:01:55
krys72
Dodano:
19.12.2005 22:35:10
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1