problem z "pykaniem"...

Problem mojego kompa polega na tym ze wydobywa sie z niego charakterystyczne podwojne pykniecie...Chwile przed pykniecie ZoneAlarm pokazuje ze cus chce sie polaczyc z netem...:/ gdy odlacze kabel od neta problemu nie ma... wcale by mi to nie przeszkadzalo gdyby nie fakt, ze przy kazdym takim pyknieciu robi sie cus dziwnego, a mianowicie... robi sie tak... jak macie otwrte okna jakiekolwiek... i klikniecie na pasek zadan to te okna staja sie takie... "nieaktywne" i to mnie najbardziehj denerwuje... bo np pisze sobie do kogos na gg nagle robi sie pyk pyk pisze pisze.... i nic nie napisalem:/grajac tez z kazdej gry mi wylazi...ogladajac film na pelnym ekranie robi sie pyk pyk i pasek zadan mi wyskakuje...:(( robilem juz chyba wsio co mozliwe no oprocz formata... i nic!! A i przy Moj komputer jest jakby taki bialy piksel a poniewaz mam czarne tlo to bardzo go widac!

Probowalem juz Ad- Awarem, Kasperskym, Spybotem, robilem logi z Hijack'a, ZoneAlarmem blokuje wszystko co sie da... i lipa! za jakakolwiek pomoc bede bardzo wdzieczny

A Żółty z moim angielskim zupelnie na bakier:))

Odpowiedzi: 1

Jeżeli to kontynuacja poprzedniego tematu i nie usunąłeś tamtych śmieci to prosze, kontynuuj tam -> http://portal.centrumxp.pl/forums/thread/335013.aspx

Jeżeli to nowy problem to prosze o prywatną wiadomość - odblokuję temat. 

Żółty
Dodano
02.12.2006 21:53:09
miłek16
Dodano:
02.12.2006 21:13:12
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1