Problem z "Oknami i przyciskami"
Witam, niedawno po wysłuchaniu rewelacyjnych opinii na temat programu, który miał przyśpieszyć działanie systemu Windows uległem i postanowiłem go przetestować. Nosi on nazwę Depresz i moźna go pobrać ze strony http://www.depresz.piotrkow.net.pl/. Wszystko by było dobrze gdyby nie to, źe po restarcie systemu w ogóle z właściwości wyglądu windowsa zostały mi usunięte Okna i przycisku ze stylu XP i mam same ze stylu klasycznego Windows. W jaki sposób mogę przywrócić standardowe Okna i przyciski ze stylu XP?
Drugim wątkiem, jakim chcę tu poruszyć jest to, źe przed wprowadzeniem, jakichkolwiek zmian w rejestrze program Depresz stworzył mi kopie rejestru, lecz gdy próbuje ją wstawić wyświetla mi się następujący błąd: Nie moźna importować C:/. Określony plik nie jest skryptem rejestru. Moźna importować tylko binarne pliki rejestru z wewnątrz Edytora rejestru. Bardzo proszę o pomoc.
P.S Przed napisaniem tego postu przeszukałem pierw forum i nie znalazłem postu o takiej tematyce.
Drugim wątkiem, jakim chcę tu poruszyć jest to, źe przed wprowadzeniem, jakichkolwiek zmian w rejestrze program Depresz stworzył mi kopie rejestru, lecz gdy próbuje ją wstawić wyświetla mi się następujący błąd: Nie moźna importować C:/. Określony plik nie jest skryptem rejestru. Moźna importować tylko binarne pliki rejestru z wewnątrz Edytora rejestru. Bardzo proszę o pomoc.
P.S Przed napisaniem tego postu przeszukałem pierw forum i nie znalazłem postu o takiej tematyce.
Odpowiedzi: 2
Witam, to znów ja :). Wkońcu sam sobie poradziłem z tym przywracaniem systemu i działa. Wielkie dzięki MetaVirus za pomoc, nie wiem co bym bez Ciebie zrobił
Hmm. Tylko jak mam to zrobić? Przyznam, źe nie jestem mocny w komputerach, więc potrzebóje fachowej porady. Z góry dziekóje.
Strona 1 / 1