Problem z "niewidzialnymi" plikami na dysku.
Mam problemik z systemem. Nie wiem gdzie sie podziała część mojego wolnego miejsca na HDD. Wyczyściłem cały, usunąłem wszystko z kosza i nadal widnieje w statystykach źe mam 10 GB zajętej przestrzeni dyskowej. Defragmentator dysku widzi te pliki i je przenosi, natomiast ja nie moge w źaden sposób. Pliki nie są ukryte, a wyświetlanie ukrytych jest włączone. Czy ktoś zna odpowiedź na moje problemy? :?
Odpowiedzi: 3
Dzięki SLAY3R !
Mialem Norton Antivirus 2002 Prof.
Odznaczylem ta funkcje tylko na jednej partycji i nie zauwazylem ze mozna tez na drugiej.
:D Jeszcze raz wielkie dzieki!
Mialem Norton Antivirus 2002 Prof.
Odznaczylem ta funkcje tylko na jednej partycji i nie zauwazylem ze mozna tez na drugiej.
:D Jeszcze raz wielkie dzieki!
Jeźeli masz zainstalowany norton system works to standardowo po instalacji uruchamia się norton protection w koszu. Jak usuniesz pliki z kosza prez opróźnienie to te pliki standardowo jeszcze przez siedem dni leźą w specjalnym folderze. Żeby usunąć te pliki trzeba kliknąć prawym klawiszem myszy na koszu/właściwości zakładka norton protection. Teraz wybierz dysk (dla kaźdego dysku są inne ustawienia i oddzielnie moźna usuwac pliki) i kliknij w przycisk empty protected files (to wywali te plik), jak chcesz unieruchomić norton protection to odznacz ptaszka przy napisie enable protection.
Windows XP :(
Strona 1 / 1