Problem z Przywracaniem Systemu.
Witam wszystkich. Zwracam się do was z gorącą prośbą o pomoc: System przywracania systemu nie działa poprawnie. Mimo iź na ustawioną maksymalną pojemność na pliki tego narzędzia to po kaźdorazowym wykonaniu punktu przywracania, uprzednio zrobiony kilka godzin wcześniej nagle znika, a po paru godzinach nowo utworzony punk takźe ginie bezpowrotnie. Dodam, źe na wszystkich dyskach mam duźo miejsca, więc w takim razie nie powinno być problemu... Bardzo proszę o pooc w rozwiązaniu problemu
Odpowiedzi: 7
Pisałem o moźliwości naprawy bibliotek.dll
Zrób tak:
Start>Uruchom>command>OK>
do konsoli trybu poleceń wpisz:
>sfc/purgecache
>Enter
dll. naprawią się.
Jeźeli nie,daj znać.
Pozdrawiam.
Zrób tak:
Start>Uruchom>command>OK>
do konsoli trybu poleceń wpisz:
>sfc/purgecache
>Enter
dll. naprawią się.
Jeźeli nie,daj znać.
Pozdrawiam.
Ale chyba domyśliłem się o co chodzi: Otóź kiedy pierwszy raz instalowałem XP to wszystko było OK. Później kiedy byłem zmuszony zrobić reinstalację to właściwie od tamtej pory mam ten problem. Stąd moje pytanie: Czy jest jakiś katalog w głównym katalogu czyli na C:, który jest odpowiedzialny za Przywracanie, bo moźe tam coś jest nie tak??
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Sorry,masz uszkodzony ciąg systemu plików.Poza tym wygląda na pousuwane niektóre biblioteki systemowe.I tyle.Reinstalka.
PS:pisałem niedawno o sposobie naprawy dll.
Pozdrawiam.Życzę Wesołych Świąt!
PS:pisałem niedawno o sposobie naprawy dll.
Pozdrawiam.Życzę Wesołych Świąt!
Fakt, ale często eksperymentuję z systemem i konfiguracją, więc przydałby się takie "doraźne" narzędzia. Ghostem wykonuje się kopie tylko raz, najlepiej tuź po instalacji systemu... a u mnie chodzi juź 5 miesiąc wiec trochę nie warto :( A propo Ghosta: mam wersję 2003 i tą wersją da się wykonywać kopie spod windy ale nie chce mi tego wykonać wyświetlając oto taki konunikat:"Couldn't contact Ghost Start Agent (0x80040154)". Wnioskuję, źe chodzi o agenta w zasobniku ale on chodzi cały czas, więc juź sam nie wiem... :(
Lundgren94 : a chce ci sie bawic w takie "punkty przywracania" ? Sadze ze latwiej i lepiej byloby sobie zrobic ghostem zdjecie systemu...
Na jednym mam 5.5 GB a na drugim 29.7GB, więc to chyba nie jest za mało aby nie starczyło na kilka punktów przywracania?
duzo miejsca tzn ile 10 100 czy 1000mb :roll:
Strona 1 / 1