Problem z przypisami

Cześć, piszę pracę licencjacką, mam już wszystko i postanowiłem na koniec powrzucać przypisy. Gdy próbuję to zrobić i używam funkcji wstaw przypis dolny i wstawiam to nagle word mi "rozwala" pracę i dorzuca 26 stron i na każdej rozrzuca u góry tylko jeden wiersz a na 26 stronie dorzuca przypis :))) Pomocy fachowcy!! :)) kiedyś wydawało mi się że to ja wiem o co chodzi w Wordzie a teraz czuje się jak dziecko :)

Odpowiedzi: 3

Te kropki-kwadraciki oznaczają, że linie nimi oznaczone masz ustawione jako takie które Word ma zachować razem. To ustawienia akapitu. Zaznacz cały tekst -> prawym 'Akapit' -> zakładka 'Podziały...' -> Sprawdz (=odznacz) 'Zachowaj wiersze razem'
sparky
Dodano
27.10.2010 00:00:00
Przykro mi, ale na 2007 pracowałem tylko z przypadku, nie było potrzeby zagłębiania się w detale. Przejrzyj pomoc pod kątem formatowania tekstu. Tak, wiem, dużo tego, ale ja Ci nie pomogę.
XanTyp
Dodano
05.09.2010 19:19:59
Aaaaaa...... klawiatura ci się czasem nie wiesza?
XanTyp
Dodano
05.09.2010 17:09:41
  • wollis 05.09.2010 17:13:36

[quote=XanTyp]Aaaaaa...... klawiatura ci się czasem nie wiesza?[/quote] nie, wyeliminowalem ten problem, sprawdzalem na drugim komputerze, tez word 2007 i to samo. jak wciskam funkcje ktora pokazuje ENTERY, SPACJE Itp, to po lewej wyskakują jakies kopki w kształcie kwadratu? wiesz moze o co chodzi? mam wrazenie ze praca juz jest w jakis sposob zformatowana i to stanowi problem

wollis
Dodano:
05.09.2010 17:00:41
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1