Problem z przyciskiem menu start
Mam problem, powiedzcie mi jak zmienic kolor przycisku menu start?
Odpowiedzi: 6
No przeciez pisze – bo byc moze dopiero wtedy ma juz ten swoj adres.
Z Uruchom odpal gpedit.msc i poszukaj tam cos co sie nazywa mniej wiecej: "nie czekaj na siec". Bedziesz mial wtedy dostep do tego swojego przycisku Start.
Z Uruchom odpal gpedit.msc i poszukaj tam cos co sie nazywa mniej wiecej: "nie czekaj na siec". Bedziesz mial wtedy dostep do tego swojego przycisku Start.
Wszystko by sie zgadzalo ale sluchaj, mi net dziala ale dopiero po tym jak sie ten menu start odmrozi :D
Byc moze komputer czeka na to, az dostanie ustawienia (adres) z serwera DHCP. Mozna wylaczyc to czekanie na ustawienia sieci, ale i tak polaczenie z netem bedzie niemozliwe poki karta nie ma adresu.
No niby ja tesh mam problem z menu startem tylko innej masci.................. chodzi o to ze po zalogowaniu sie na kompa( jako admin) wszystko mi sie na pulpicie wczytuje ........... no i staje potem mi menu start ......... niby sobie mogem chodzic po folderach, jakies winampy moge odpalac ale nic zwiozanego z netem nie moge robic ............ locze sie z netem poprzez ikonke i dopiero jak mi sie odpali okno ..... muszem nacisnoc polocz i sobie dzialac a w tym sęk ze nie da si tej ikony wloczyc jak jest zamroozony ten menu start dopiero po jakichs 2 min. wsszystko wraca do normy i mogem wszystko robic co mi sie podoba ....... tylko czemu te 2 min. moze ktos mi pomoze
To proste–kliknij prawym przyciskiem na pulpit. w okienku które się otworzy wybierz kompozycję. to chba tam moźna to zmienić, lub we właściwościach menu start. Pomogło? napalony wyDYMEQ
http://windows.online.pl/windowsxp/xp03.htm
czasem warto google odpalić
czasem warto google odpalić
Strona 1 / 1