Problem z przyciskiem menu start

Mam problem, powiedzcie mi jak zmienic kolor przycisku menu start?

Odpowiedzi: 6

No przeciez pisze – bo byc moze dopiero wtedy ma juz ten swoj adres.

Z Uruchom odpal gpedit.msc i poszukaj tam cos co sie nazywa mniej wiecej: "nie czekaj na siec". Bedziesz mial wtedy dostep do tego swojego przycisku Start.
EL NINO
Dodano
17.02.2004 19:49:40
Wszystko by sie zgadzalo ale sluchaj, mi net dziala ale dopiero po tym jak sie ten menu start odmrozi :D
Anonymous
Dodano
17.02.2004 19:43:44
Byc moze komputer czeka na to, az dostanie ustawienia (adres) z serwera DHCP. Mozna wylaczyc to czekanie na ustawienia sieci, ale i tak polaczenie z netem bedzie niemozliwe poki karta nie ma adresu.
EL NINO
Dodano
17.02.2004 18:38:41
No niby ja tesh mam problem z menu startem tylko innej masci.................. chodzi o to ze po zalogowaniu sie na kompa( jako admin) wszystko mi sie na pulpicie wczytuje ........... no i staje potem mi menu start ......... niby sobie mogem chodzic po folderach, jakies winampy moge odpalac ale nic zwiozanego z netem nie moge robic ............ locze sie z netem poprzez ikonke i dopiero jak mi sie odpali okno ..... muszem nacisnoc polocz i sobie dzialac a w tym sęk ze nie da si tej ikony wloczyc jak jest zamroozony ten menu start dopiero po jakichs 2 min. wsszystko wraca do normy i mogem wszystko robic co mi sie podoba ....... tylko czemu te 2 min. moze ktos mi pomoze
pIEKAr
Dodano
17.02.2004 16:10:05
To proste–kliknij prawym przyciskiem na pulpit. w okienku które się otworzy wybierz kompozycję. to chba tam moźna to zmienić, lub we właściwościach menu start. Pomogło? napalony wyDYMEQ
Anonymous
Dodano
17.02.2004 15:16:04
http://windows.online.pl/windowsxp/xp03.htm
czasem warto google odpalić
Skols
Dodano
16.02.2004 23:51:42
Anonymous
Dodano:
16.02.2004 22:46:59
Komentarzy: