Problem z przeróbką AVI na VCD lub DVD
Witam chcę przerobić film Sami Swoi z AVi na VSD lub DVD.Zainstalowałem program AVI DVD 2, niestety po ustawieniu filmu do konwersji i wciśnięciu "odpal"pojawia mnie się taki oto napis:Add a job first!Czy ktoś wie o co chodzi a jeszcze lepiej gdyby znał jakąś strone omawiajacą konfiguracje programu.Serdeczne dzięki za pomoc
Odpowiedzi: 8
dizong:WaGonik w TMPGEnc Plus 2.5(Tsunami MPG Encoder)Moźna wsadzić je na stałe w obraz :roll:
o tym programie to ja wiem ;), dlatego zapytalem o ten wyzej napisany
WaGonik w TMPGEnc Plus 2.5(Tsunami MPG Encoder)Moźna wsadzić je na stałe w obraz :roll:
TrojkaT:ja proponujue ten wedlug mnie najlepszy a nie jakies tam uśmiechnij się
WinAVI.Video.Converter.v6.3
intsalujesz 2 klikniecia myszki i zamienia ci na VCD lub DVD
a potem po zamianie plik w nero wypalasz i dziala bo nagryuwalem ostatnio kuzynowi 20 plyt na DVD
naprawde polecam
mozna dorzucic napisy do teogo ?
ja proponujue ten wedlug mnie najlepszy a nie jakies tam pierdolki
a potem po zamianie plik w nero wypalasz i dziala bo nagryuwalem ostatnio kuzynowi 20 plyt na DVD
naprawde polecam
naprawde polecam
Ja proponuje Nero VisionExpress od 2.18...wzwyź. W nowym pakiecie Nero 7 masz najnowszego Vision 4. Nigdy nie miałem problemów z przerobieniem avi–ków na VCD. SVCD oraz DVD. Polecam. Pozdro.
http://www.divx.howto.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=228
Uźyj programu TMPGEnc Plus 2.5(Tsunami MPG Encoder)
Ściagnij tez do tego programu mod, który zmniejsza objętość filmu.Ja widziałem taki który zmieści 360mb filmu na płytę 700mb czyli jakieś 4 filmy, a korzystam z takiego co 90 minut na 700. Wprawdzie jest niźsza rodzielczośc ale ja to przerabiałem dla kumpla który to odtwarzał w kinie domowym.{Pytałem się go czy nie był brzydki obraz i mówił ze ładny).Czyli wszystko git :D
Ściagnij tez do tego programu mod, który zmniejsza objętość filmu.Ja widziałem taki który zmieści 360mb filmu na płytę 700mb czyli jakieś 4 filmy, a korzystam z takiego co 90 minut na 700. Wprawdzie jest niźsza rodzielczośc ale ja to przerabiałem dla kumpla który to odtwarzał w kinie domowym.{Pytałem się go czy nie był brzydki obraz i mówił ze ładny).Czyli wszystko git :D
http://dobreprogramy.com/index.php?dz=8&a=50
Strona 1 / 1