Problem z przełączaniem/wylogowywaniem
Witam. Po formacie wgrałem Windows Professional XP z SP2 i zauwaźyłem dziwną rzecz... otóź gdy przechodzę z jednego profilu na drugi (Start>Wyloguj>Przełącz uźytkownika) i mam zamiar potem się wylogować z tego drugiego to winda staje w miejscu, czarny monitor (na 'czuwaniu'), jakaś ogólna przycinka, źadne klawisze nie reaguja... w ogóle nic nie da rady zrobic oprócz resetu... no ale nie o to chodzi przecieź!... Czy ktoś wie co to za dolegliwość?
Wszelkie łatki pościagane
Wszelkie łatki pościagane
Odpowiedzi: 6
nie moge odpalic hijack–a, system wyrzuca blad, do tego nie moge uruchomic menadzera zadan (ctral+alt+del), bo uruchamia sie sie zaraz znika, ma ktos pojecie co mi robi taki sajgon w systemie ?
To moźe być jakieś robactwo. Zrób loga HJT i sprawdź go.
8) Pozdro.
8) Pozdro.
a ja mam inny problem od pewnego czasu gdy przelacze uzytkownika, system pokazuje wlecome sreena z kontmai innych uzytkownikow, ale do zadnego nie mam dostepu bo trzeba podac jakies haslo, nawet profile co nie maja ustawionego hasla nie chca sie zalogowac, do tego nawet nie moge wrocic na swoje konto. Probowlaem uruchomic konto goscia, ale gosc tez chce haslo, ma ktos pojecie co to mzoe byc ?
z gory dzieki za pomoc
z gory dzieki za pomoc
start=>> uruchom=>> logoff
A spróbuj kombinacją klawiszy winlogo+l i zobacz co sie będzie działo.
8) Pozdro.
8) Pozdro.
Strona 1 / 1