Problem z przejściem Prince of Persia Warrior Within

Witam. Mam dość nietypowy problem. Mam orginalną grę PoPWW. Wsyzstko do tej pory było ok, aź doszedłem do drugiego spotkania z imperatorką (końcówka gry). Po wejściu do sali tronowej pojawia się cutscenka, potem następna (gdzie wrzucam kaleene do teleportu), po czym następuje gra. I jak się domyślam powinienem udać się do teleportu. Tylko tu jest problem–teleport nie działa. Wygląda normalnie, przyciski na kolumnach są włączone, ale staje na samym środku, w tej złotej chmurce nic się nie dieje. Próbowałem chodzić tam i z powrotem, włączać wyłączać gre, nawet zainstalowałem polski patch który był dołączony do orginału (nie cierpir lokalizacji :)), dalej to nic nie daje. Bardzo proszę o pomoc, grałem prawie tydzień, i jak sobie pomyśle źe jej nieskończe spowodu jakiegoś buga, to mnie szlak trafi. Aha mój komp to WXPHE, Asus K8N–E, A64 3400, 2x512 HyperX, 6800GT. Pozdro

Odpowiedzi: 3

spolszczenie jest sprrzedawane razem z grą w pudełki.. i nie jest tego warte
Over
Dodano
08.07.2005 13:46:27
Mam pytanie. Słyszałem, źe wyszła polska wersja Prince of Persia: Warrior Within. Czy ktoś wie skąd moźna pobrać osobne spolszczenie do tej gry?????
Wolumin
Dodano
08.07.2005 12:50:56
Poszukaj na oficjalnej stronie jakiegoś patcha. Moźe pomoźe...
Rakoczyn
Dodano
26.04.2005 22:38:34
paco_11
Dodano:
07.04.2005 12:03:40
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1