problem z przegladarka
zrobilem format i teray nie dziala mi zadna przegladarka procz IE oraz pomylilem sie i mam klopot z klawiatura
mam pozamieniane przyciski a klawiature y paska zamknalem i teraz nie moge zmienic jezyka
mam pozamieniane przyciski a klawiature y paska zamknalem i teraz nie moge zmienic jezyka
Odpowiedzi: 3
Nie zauwaźasz róznicy między "nie dziąła" w odniesieniu do przeglądarki, a "nie mogę otworzyć źadnej strony" w przeglądarce ?
Ja,a garantuję Ci, źe i inni teź, róznicę taką widzę.
Nie będę zgadywał czy to ostawienie ofline czy jakieś inne zablokowane opcje bo ..... nawet nei wiem co to za przeglądarki.
Ja,a garantuję Ci, źe i inni teź, róznicę taką widzę.
Nie będę zgadywał czy to ostawienie ofline czy jakieś inne zablokowane opcje bo ..... nawet nei wiem co to za przeglądarki.
"nie dziala", czyli nie ma zadnej reakcji, nie moge otworzyc zadnej strony
"Nie działa" nic nikomu nie mówi – parę konkretów pewnie by sie przydało.
klawiatura – panel sterowania – opcje regionalne .... – języki – szczególy i tam ustaw klawiaturę, jej układ, na "polski programisty". Najlepiej będzie jeźeli wszystkie inne usuniesz.
klawiatura – panel sterowania – opcje regionalne .... – języki – szczególy i tam ustaw klawiaturę, jej układ, na "polski programisty". Najlepiej będzie jeźeli wszystkie inne usuniesz.
Strona 1 / 1