Problem z przeglądaniem stron

Od około miesiąca mam wielki problem z netem, moźe nie tyle co z netem a ze stronami.
Na początku było to dość sporadyczne i mi nie przeszkadzało, teraz jednak jest tak właściwie przez cały czas otóź strony dość często nie ładują mi się, nie to źe się wolno ładuje, a nie zaczyna się ładować wcale, często ładują się do połowy (np. na stronie na którą wchodzę codziennie, od miecha nie mogę przeczytać newsów...) często jest teź tak źe musze ładować tylko 1 stronę na raz i musze powyłączać inne źeby ta JEDNA zaczeła się ładować... nie jest to jednak problem z całym netem bo prędkości wysyłanie i ściągania mam takie jak zawsze(czyli full łącza 1mb neostrady) dodam jeszcze źe mam sieć w domu na 3 kompy i dzieje się tak tylko u mnie ; / nie wiem jakie info mogło by być jeszcze przydatne dla osób które będą próbowały mi pomóc ...no nic system mam XP, przeglądarkę operę, ale to nie jej wina bo na IE i fire foxie jest to samo, skany ARCA wirem z najnowszą bazą danych, ad awarem i spy botem nic nie dały. Jak ktoś wie coś na ten temat to PLX help, i bez textów FORMAT bo na tyle to sam umiem wpaść ale jednak wolał bym w ostateczności
Dzięki z góry za pomoc

Odpowiedzi: 0

JAvAL
Dodano:
16.11.2005 17:51:44
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0