Problem z przecinkiem :(
POmocy nie dziala mi wogule klawisz pod ktorym widnieje przecinek naciskam go i nic z Shiftem tez nie dziala tak jak by klawisz byl padniety ale sprawdzalem klawiature i nic w niej nie znalazlem :( Co moze byc tego powodem czy to moze byc wina jakiegos oprogramowania albo Windy ?
Odpowiedzi: 8
Spoczko problem juz zalatwiony, rozkrecilem i pozadnie ja wyczyscilem i po problemie widocznie musiala sie przez ten miesiac ostro zakurzyc hehe jak widac przecinek dziala " ,,,,," Dzieki panowie.
CrashBlack:hmm niestety ale mam Win XP Pro i nawet nie posiadam takowej dyskietki z Windowsa :(
Dyskietkę startową zrób sobie formatując ją (więcej informacji w helpie windowsowym ) lub ściągnij obraz z bootdisk.com
spoko jutro sprawdze z inna klawa tego kompa :D bo dzis juz troche z pozno :D hehe Pozdro.
komputery to wogole dziwne "sprzeta"
a tak powaznie wszystko sie czasem psuje:)
P.S moze porzycz klawiature od jakiegos znajomego, alebo zainwestuj w nowa, najtansze dostaniesz za jakies 20zl
a tak powaznie wszystko sie czasem psuje:)
P.S moze porzycz klawiature od jakiegos znajomego, alebo zainwestuj w nowa, najtansze dostaniesz za jakies 20zl
hehe nie posiadam innej klawy :( Wydaje mi sie to dziwne z tego powodu ze nie bylo mnie miesiac w domku i w domu nie bylo nikogo a nagle po powrocie wlaczam kompa i kupa przecinek nie dziala :( to jest dziwne :D
a moze podlacz inna klawiature ??
Moze to Ci sie wydac dziwne ale one tez sie czasem psuja :) u mnie przestaly kiedys dzialac klawisze F1–F3:)
Moze to Ci sie wydac dziwne ale one tez sie czasem psuja :) u mnie przestaly kiedys dzialac klawisze F1–F3:)
hmm niestety ale mam Win XP Pro i nawet nie posiadam takowej dyskietki z Windowsa :(
A jak odpalisz komputer np z dyskietki Windowsa 98 to teź nie działa ?? Bo jak tak to jednak klawiatura ...
Strona 1 / 1