Problem z programem pocztowym...
Chodzi o to, ze mam program The Bat! i jesli jestem na jakiejs stronie internetowej gdzie jest podany adres e–mail i klikam, na maila to wyskakuje mi TYLKO program pocztowy The Bat! ale nie pojawia sie wogóle okno wiadomosci !
Pamietam, ze jakis czas temu wyskakiwało mi okno, w którym mogłem pisac od razu tresc wiadomosci oraz był juz tam wpisany od razu adres mail do odbiorcy ze strony www.
Jest to na tyle kłopotliwe, ze nie moge chociazby złozyc zamówienia poprzez sklep internetowy, ani wysłac formularza.
Prosze mi powiedziec, gdzie powinno sie ustawic w programie The Bat!, zeby przy klikaniu na stronie www w adres mail, wyskakiwało mi od razu z programem pocztowym okno wysyłania wiadomosci. Dziekuje.
Pamietam, ze jakis czas temu wyskakiwało mi okno, w którym mogłem pisac od razu tresc wiadomosci oraz był juz tam wpisany od razu adres mail do odbiorcy ze strony www.
Jest to na tyle kłopotliwe, ze nie moge chociazby złozyc zamówienia poprzez sklep internetowy, ani wysłac formularza.
Prosze mi powiedziec, gdzie powinno sie ustawic w programie The Bat!, zeby przy klikaniu na stronie www w adres mail, wyskakiwało mi od razu z programem pocztowym okno wysyłania wiadomosci. Dziekuje.
Odpowiedzi: 2
Nadal tak samo, nie dziala ... :?
Moźe spróbuj konfiguracja :arrow: aplikacje :arrow: i odznacz kojarzenie the bat z URL dla tworzenia wiadomości,zastosuj zmiany a potem spróbuj przywrócić to ponownie.
Strona 1 / 1