Problem z programem MKS_Vir 2005
Posiadam ten antyvirus jest bardzo dobry przetem jeszcze miałem 2004 chciał cały czas bardzo dobźe nawet z sp2 niema zaszczeźen tylko teraz pisze mi źe do końca abonametu zostało mi 27 dni i czeba sie skontakotowa z producentem a nieweicie ci sie stanie jak upłynie ten termin ?? czy komuś sie cos takie przytrafiło moźe czeba nwoy kod hm.... a jesli nie zadziała czy ktoś sie spodkał z taką sytuacją a jesli tak polecie jakiegoś antywirisa darmowego i niedarmowego
Odpowiedzi: 3
Tak jak mowił moj przed mowca MKS jest na 12 mesiecy i trzeba po tym czasie "uaktualnic" licence kosztuje to dal prywatnego uzytkownika bodajze 140 zł wiecej info znajdze na stronie producenta.
Aha i uprzedzam twoje nastepne pytanie Topic znajdujacy sie nizej na temat antyvirow
Aha i uprzedzam twoje nastepne pytanie Topic znajdujacy sie nizej na temat antyvirow
polusek, czy masz jakis problem z systemem XP ? Jesli nie, to dlaczego ladujesz tego posta do dzialu XP ? Czyzby zamkneli, albo nie daj Boze ukradli dzial Programy ?
Poprostu wygasle umowa...
mks kupiony ma umowe na 12 miesiecy po ich uplywie trzeba znowu wykupic klucz rejestracyjny niestety
ale warto
Czyli musisz kupic nowy klucz rejestracyjny www.mks.com.pl
mks kupiony ma umowe na 12 miesiecy po ich uplywie trzeba znowu wykupic klucz rejestracyjny niestety
ale warto
Czyli musisz kupic nowy klucz rejestracyjny www.mks.com.pl
Strona 1 / 1