Problem z Princ of Persia T2T
Wczoraj zakupiłem sobie Princ of Persia Dwa Trony. I pojawił sie problem, a mianowicie gdy chciałem zapisać gre gdy Ksiąźe pił wode gra mi sie wyłączała ale nie zawsze. Doszedłem do momentu gdzie jest druga Brama Piasku i za nią jak dojde do sejwa to za kaźdym razem wywala mnie do wina i to w momencie w którym powinna sie pojawić plansza gdzie sie zapisuje gre. Nie wiem co jest grane. Powtarzam źe mam orginała a nie źadnego pirata. Prosze o pomoc. :cry: :cry:
Odpowiedzi: 3
Juź sobie poradziłem zainstalowałem najnowsze stery od kart dzwiękowej i jest ok. 8)
blade22 – to samo i u mnie się działo. Później była jeszcze inna fontanna na której gra się wykładała, poprostu je ominąłem i zapisałem stan przy następnych. Najgorsze źe potem po uwolnieniu ludzi z płonącego warsztatu następuje automatyczny zapis i na nim się gra wyłączyła. Odinstalowałem i zainstalowałem na innym dysku i poszło, do końca gry nie miałem problemu. Muszę jeszcze raz przejsć grę i zobaczyć czy sie na tych wcześniejszych fontannach będzie wyłączać.
Over – w wersji sklepowej soundtracka nie ma o ile się orientuję.
Swoją drogą fajne utworki :)
Over – w wersji sklepowej soundtracka nie ma o ile się orientuję.
Swoją drogą fajne utworki :)
a jak sprzęt ? strowniki najnowsze? dx najnowszy ?
I przy okazji spytam, czy w wersji sklepowej(chodzi mi nie o kupioną online, przed premierą) teź dodają gratis soundtrack z wszystkich 3–ch czesci gry ?
I przy okazji spytam, czy w wersji sklepowej(chodzi mi nie o kupioną online, przed premierą) teź dodają gratis soundtrack z wszystkich 3–ch czesci gry ?
Strona 1 / 1