problem z pozostałością po programie

hey, zainstalowałem jakis czas temu cały komplet programów nortona, usunałem wszystkie odrócz antywirusa ale nie usuneła się jedna rzecz, jak biore na kosz prawym przyciskiem to mam polecenie "UnErase wizard" i Usuń pliki chronione przenorton utilities" z obu tycz sktótównie moge korzystać, do pierszego pojawia mi się źebym podał ścierzkę a 2gi wogóle nie jest podswietlony, czy moźna jakoś to usunąć?
próbowałem kilka razy zainstalowac cał pakiet i odinstalowac wszystko, kombinowałem na kilka sposobów i ciągle nic, POMOCY bo mnie to do szału doprowadza jak klikam na kosz :(

Odpowiedzi: 2

Przeinstalowanie pomogloby, gdybys wczesniej wyczyscil dysk.
Widzialem kiedys na stronach Symanteca programik do usuwania pozostalosci. Poszukaj, bo podobno skuteczne.
EL NINO
Dodano
15.05.2004 01:26:43
zrobiłem to, znalazłem tam 2 foldery i usunąłem, niestety to nie pomogło, kiedyś dla pewności odinstalowałem wszystko symantec'a co tylko miałem i pousuwałem teź wszystko co znalazłem w rejestrach za pomocą programu regcleaner, czy jest moźe jakis jeszcze sposób? nawet przeinstalowywałem windowsa po tym wszystkim i to nie rozwiązało mojego problemu,
proszę o pomoc :|
Anonymous
Dodano
14.05.2004 22:28:33
Anonymous
Dodano:
14.05.2004 20:52:34
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1