Problem z powiązaniem plików
Witam, mam taki problem.
Zainstalowałem sobie Nero 7 Premium i przy instalacji
zaznaczyłem powiązanie plików np. video, mp3, obrazów płyt, itd. z Nero.
Odinstalowałem dzisaj Nero ale powiązanie plików z Nero zostały(np.gdy mam jakis plik wideo ma on ikonke Nero, którego niby juz został odinstalowany:/ )
Proszę podpowiedzcie jak usunąć "powiązania plików" z tym cholernym Nero
Dzięki i pozdro.
Zainstalowałem sobie Nero 7 Premium i przy instalacji
zaznaczyłem powiązanie plików np. video, mp3, obrazów płyt, itd. z Nero.
Odinstalowałem dzisaj Nero ale powiązanie plików z Nero zostały(np.gdy mam jakis plik wideo ma on ikonke Nero, którego niby juz został odinstalowany:/ )
Proszę podpowiedzcie jak usunąć "powiązania plików" z tym cholernym Nero
Dzięki i pozdro.
Odpowiedzi: 4
Dzięki za pomoc, problem rozwiązany, po formacie po kłopocie.
pozdro.
pozdro.
Nie chodzi o usuwanie ale raczej o przywrócenie domyślnych powiązań dla danego rozszerzenia.
W Narzędzia – Opcje folderów – Typy plików wyszukaj rozszerzeń o które Ci chodzi i zmień otwieranie za pomoca.
W razie czego wymień rozszerzenie które chcesz przywórcić, a wyeksportuje Ci cześć rejestru.
W Narzędzia – Opcje folderów – Typy plików wyszukaj rozszerzeń o które Ci chodzi i zmień otwieranie za pomoca.
W razie czego wymień rozszerzenie które chcesz przywórcić, a wyeksportuje Ci cześć rejestru.
Dzięki za odpowiedź, ale niestety problem nierozwiązany. Zrobiłem tak jak napisałeś, urzyłem Nero Clean Tool 7, Cleanpack, General Clean Tool, InCd–Clean Tool i Nero–Clean Tool, dosłownie wszytkich dostępnych dezinstalatorów Nero i nadal to samo.
Moźe znacie jakieś inne programy które to usunał?
Żebym wiedział, źe te gówno jest takie cieźkie do usunięcia nigdy bym niezainstalowal :(
Moźe znacie jakieś inne programy które to usunał?
Żebym wiedział, źe te gówno jest takie cieźkie do usunięcia nigdy bym niezainstalowal :(
Spróbuj Nero 7 CleanTool
Strona 1 / 1