Problem z poleceniem "wklej"
Mam problem dotyczący jak mi sie wydaje myszy,a mianowicie chodzi o to, źe kiedy zaznaczam np. jakis tekst i chcę go spokiować do przeglądarki klikając prawym przyciskiem myszy– "kopiuj", to wtedy nie działa mi polecenie "wklej". Zupełnie nie mam pojęcia dlaczego sie tak dzieje. U mojego kolegi na komputerze jest podobnie. Czy jest ktos kto wie dlaczego tak sie stało i jak to zmienić?
P.S.: Nie jestem za bardzo wtajemniczona w tajniki komputera, więc jeśli ktoś chce mi pomóc prosze o prosty język :wink:
P.S.: Nie jestem za bardzo wtajemniczona w tajniki komputera, więc jeśli ktoś chce mi pomóc prosze o prosty język :wink:
Odpowiedzi: 2
Programy jakie uruchamiaja sie wraz ze startem komputera to tylko gg, kazaa i xpCleaner (program do czyszczenie np historii internetowej czy jak to sie tam nazywa). Po uruchomieniu w trybie awaryjnym nadal jest tak samo :( Juz nie wiem co to wrrr, moze masz racje i windows nawala i przydalaby sie reinstalka systemu, no ale komu sie chce instalowac wszystko od nowa? ja stasznie tego nie lubie! Ale dzieki wielki za rade!
wklej za pomocą klawiatury CTRL+V. Jeśli się nie powiedzie to są 2 moźliwości:
1. Jakiś program się panoszy w schowku i kasuje co tam masz
2. Windows jest zepsuty
1– uruchom komputer w trybie awaryjnym (klawisz F8 albo CTRL podczas uruchamiania komputera – ) i sprawdz czy jest tak samo. Jeśli da się wklejać to uruchom komputer normalnie i po kolei wyłączaj zbędne programy które uruchamiają się razem z systemem (start/uruchom/(wpisz)msconfig) – ostatnia zakladka (Uruchamianie). Odznaczaj po jednym programie, zastosuj i uruchom komputer ponownie. Potem sprawdz czy działa wklejanie – jesli nie, to wyłącz następny program w msconfig i znowu uruchom komputer na nowo.
W menu start teź sprawdz co tam masz w Programy/Autostart
1. Jakiś program się panoszy w schowku i kasuje co tam masz
2. Windows jest zepsuty
1– uruchom komputer w trybie awaryjnym (klawisz F8 albo CTRL podczas uruchamiania komputera – ) i sprawdz czy jest tak samo. Jeśli da się wklejać to uruchom komputer normalnie i po kolei wyłączaj zbędne programy które uruchamiają się razem z systemem (start/uruchom/(wpisz)msconfig) – ostatnia zakladka (Uruchamianie). Odznaczaj po jednym programie, zastosuj i uruchom komputer ponownie. Potem sprawdz czy działa wklejanie – jesli nie, to wyłącz następny program w msconfig i znowu uruchom komputer na nowo.
W menu start teź sprawdz co tam masz w Programy/Autostart
Strona 1 / 1