problem z połączeniem z internetem
Mam taki problem: włączam internet, przeglądam strony, GG włączone wszystko chodzi, po jakims czasie próbuje otworzyć nowe strony i okazuje sie, ze nie moźna otworzyć innych stron (adresy są prawidłowe), zadnej strony. A strony, które miałem wcześniej otwarte chodzą i gadulec teź. Po resecieto znowu się łaczy z internetem po czym problem powraca.
Słyszałem, źe podobno jakaś łatka windowsa xp tak "naprawia". Proszę o pomoc.
Słyszałem, źe podobno jakaś łatka windowsa xp tak "naprawia". Proszę o pomoc.
Odpowiedzi: 3
Valdii:Mialem cos podobnego. Niestety nie poradzilem sobie z tym skonczylo sie na powtornej instalacji systemu. Pokombinuj z roznymi przegladarkami moze Ci pomoze u mnie przez jakis czas po zmianie z ie na opere bylo ok.
Aktualnie mam nowa latke i jest spokoj, ale czy to wina poprzednich poprawek ms to nie wiem.
moźesz zapodać o jaką łatke chodzi?
pozdrawiam
Qrcze zmiana przegladarki nic nie da bo chyba juz wszystkie zaistalowalem i nic, dalej sie ten problem powtarza. Przeinstalowalem system i dalej nic... :x
Mialem cos podobnego. Niestety nie poradzilem sobie z tym skonczylo sie na powtornej instalacji systemu. Pokombinuj z roznymi przegladarkami moze Ci pomoze u mnie przez jakis czas po zmianie z ie na opere bylo ok.
Aktualnie mam nowa latke i jest spokoj, ale czy to wina poprzednich poprawek ms to nie wiem.
Strona 1 / 1