problem z połączeniem internetowym
W dniu wczorajszym zainstalowałem na netbooku viste. Połaczyłem się z internetem bezprzewodowym bez problemu (oczywiście w ustawieniach karty wpisałem dns). System później zaczął ściągać i instalować aktualizację ale, że już było późno zostawiłem na noc włączony komputer aby dokończyły się instaloć aktualizacje. Rano zrestartowałem komputer i internet działał ale znowu została ściągnięta jakaś aktualizacja i po restarcie nie mam internetu bezprzewodowo (ograniczone połączenie) co należy zdobić aby spowrotem działal internet.
Odpowiedzi: 1
W Viście jest bardzo dobre narzędzie do diagnozowania problemów w centrum sieci i udostępniania. Próbowałeś go użyć, żeby się dowiedzieć, gdzie tkwi problem?
Strona 1 / 1
[quote=Ad@$]W Viście jest bardzo dobre narzędzie do diagnozowania problemów w centrum sieci i udostępniania. Próbowałeś go użyć, żeby się dowiedzieć, gdzie tkwi problem?[/quote] Jeśli masz na myśli o programie, który wyskakuje zaraz po tym jak ma problem z połączeniem to nic nie pomógł. Modem 3G który jest w budowany w komputerze działa bez problemu no ale wiadomo jak jest z zasięgiem i i limitem. Czy może odinstalować ostatnią aktualizacje i może to coś pomoże.