Problem z polaczeniem IE i Outlook Express
WItam,
mam dość dziwny problem.Mianowicie od jakichś 2 dni gdy wlaczam kompa wszystko dziala bez zarzutu ale gdy tylko wylacze przegladarke IE i nie bede korzystal z netu (przegladarka albo outlook) przez jakies 10 minut IE i outlook nie lacza sie z siecia...gg i inne (np emule) dzialaja normalnie, firewall(zonealarm) tez pokazuje ze siec dziala. Problem rozwiazuje wlazac do połączeń sieciowych. Klikam napraw na połaczeniu i jest git...ale tylko przez chwile.Jak korzystam z netu jest super.Co to moze byc?
mam dość dziwny problem.Mianowicie od jakichś 2 dni gdy wlaczam kompa wszystko dziala bez zarzutu ale gdy tylko wylacze przegladarke IE i nie bede korzystal z netu (przegladarka albo outlook) przez jakies 10 minut IE i outlook nie lacza sie z siecia...gg i inne (np emule) dzialaja normalnie, firewall(zonealarm) tez pokazuje ze siec dziala. Problem rozwiazuje wlazac do połączeń sieciowych. Klikam napraw na połaczeniu i jest git...ale tylko przez chwile.Jak korzystam z netu jest super.Co to moze byc?
Odpowiedzi: 9
Wszystko dziala elegancko.Wina ZA.nie polecam...a sygate jest spoko.Dzieki EL NINO.pozdrawiam
Sporo takich krzaczkow w ZA w roli glownej widzialem a dokladniej, czytalem o nich. Jakos nigdy nie mialem do niego przekonania.
Darmowy firewall ? Chocby Outpost, Sygate.
Darmowy firewall ? Chocby Outpost, Sygate.
to ani wina systemu ani ie.wyczailem co to jest i okazjue sie ze zonealarm...jak go wylacze wszystko ladnie pieknie a jak dziala to co zwykle czyli brak netu.i mimo to ze w za poustawialem jakie progzy maja miec dostep, nie dziala.reinstalka tez nie pomogla...ktos zna jakies fajne firewalle?(darmowki :))
Po co ? Jesli juz, naloz system naprawczo na istniejacy. Pozostana Ci programy i ustawienia.lids:ale dla pewnosci przeinstaluje system
teraz dziala dobrze bez problemow.nie instalowalem nic co mogloby wplynac na prace windozy.(albo IE).ale dla pewnosci przeinstaluje system.dzieki za pomoc EL NINO!!!!
Co instalowales dni temu ? Przed tym zanim sie spierdzielilo ? Moze przywracanie systemu ? Naprawa IE poprzez jego reinstall ?
nie mam driverow modemu bo mam laczenie przez kabel sieciowy na zasadzielanu.wiec to chyba nie to...winsocfix nie pomogl.
Sciagnij i uruchom –> http://www.softpedia.com/progDownload/WinSockFix–Download–15337.html
Drivery modemu sa OK ?
Drivery modemu sa OK ?
sorki pisalem w nocy troche rozbity... :) win xp sp1,dsl 1 komp na modemie brak sieci...plyt Asus A7N8X–X z karta onboard...chyba wszystko...
Strona 1 / 1