Problem z pokazem slajdów w PowerPoint..

Mam moze proste pytanko, co jest nie tak lub co moge zmienic, bo gdy uruchomie jakikolwiek pokaz musze wciskac przycisk myszy zeby zmienil sie slajd, co zrobic zeby dzialal on samoczynnie?
I jeszcze jedno przy tworzeniu nowego pokazu jak zapisywac aby takie pokazy uruchamialy sie na kazdym kompie?
z gory dzieki

Odpowiedzi: 3

wojtt:
Zapisz pokaz jako "Pokaz programu PowerPoint" to wówczas po kliknięcu na niego uruchomi sie pokaz.
wojtt
Dodano
16.02.2006 14:53:34
dzieki, nie zaznaczylem aby sie automatycznie odtwarzal i pewnie te ktore ogladalem tez byly w taki sposob zapisane. a jeszcze jedno pytanko: dlaczego kiedy utworze pokaz po wcisnieciu pliku nie wyswietla mi sie pokaz slajdow tylko otwiera mi sie powerpoint, musze kliknac prawym przyciskiem i dalej dac podglad. co zrobic zeby od razu uruchamial sie pokaz?
kopciuszek
Dodano
16.02.2006 14:05:18
kopciuszek:
Mam moze proste pytanko, co jest nie tak lub co moge zmienic, bo gdy uruchomie jakikolwiek pokaz musze wciskac przycisk myszy zeby zmienil sie slajd, co zrobic zeby dzialal on samoczynnie?

A ustawisz podczas tworzenia prezentacji, źe pokaz ma przejśc do kolejnego slajdu po okreslonym czasie? –>pokaz –>przejście slajdu –> przejdz dalej i ustawiasz czas.
kopciuszek:

I jeszcze jedno przy tworzeniu nowego pokazu jak zapisywac aby takie pokazy uruchamialy sie na kazdym kompie?
z gory dzieki

A nie uruchamiaja sie? Dlaczego? Co sie pojawia? Jakiś błąd? Zapisz pokaz jako "Pokaz programu PowerPoint" to wówczas po kliknięcu na niego uruchomi sie pokaz.
wojtt
Dodano
14.02.2006 13:54:10
kopciuszek
Dodano:
14.02.2006 12:58:34
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1