Problem z podzialem neozdrady

Mam połonczone dwa kompy w siec, oba maja sytem Win xp z service pac2. Problem polega na tym ze jezeli jest wlonczony firewall na kompie glownym to na gosciu mam dostep jedynie do google i gadugadu, po wylonczeniu firewall–a mam juz peny dostep do neta. Wiec njprawdopodobniej chodzi o konfiguracje firewall–a. Wylonczenie zapory dla polonczenia lokalnego nic nie daje

Odpowiedzi: 4

Hejka byc moze masz wlaczony jakis filtr rodzicielski w programie antywirusowym. Np wiem ze panda moze miec wlaczony filtr a gdy chcesz otworzyc inna strone nie pojawia Ci sie login i haslo????
danielszymo
Dodano
08.09.2005 16:59:58
kuki23: "b][iZobacz teź ustawienia portów w zaporze na komputerze, z którego udostęniasz internet [/i][/b]"

Mógłbyś opisać bardziej szczegłowo o co chodzi z tymi portami, bo moja wiedza na ten temat jest dosyć mała :D
Z góry dzięki
pilek
Dodano
02.09.2005 15:09:15
b][iZobacz teź ustawienia portów w zaporze na komputerze, z którego udostęniasz internet :)[/i][/b]
Anonymous
Dodano
02.09.2005 01:17:07
Masz tylko firewalla systemowego na tych komputerach ? On nie ma mozliwosci blokowania jednych stron a puszczania drugich.
Jaka masz przegladarke ? IE ? Moze jakies restrykcje "ktos" wprowadzil dla strefy "INTERNET" ?
EL NINO
Dodano
02.09.2005 00:06:24
pilek
Dodano:
01.09.2005 13:03:31
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1