problem z pocztą
Podczas pobierania wiadomości z servera Microsoft Outlook wyswietla mi taki komunikat
Task 'onet – Receiving' reported error (0x8004210A) : 'The operation timed out waiting for a response from the receiving (POP) server. If you continue to receive this message, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).'
Z wysyłaniem poczty nie mam problemow. mam dwa konta na onecie i na interii i problem pojawil sie na interii a po kilku dniach to samo na onecie. dziwne bo inni uzytkownicy komputera nie maja takich problemow. oni korzystaja z Outlook Expres ale ja probowalem i na Outlook Expres tez taki sam problem. pisalem do interii i ponoc trzeba zainstalowac service pack do IE, ale ja mam wszystkie laty i uaktualnienia bo winda wszystko sama sciaga.
aha mam windows XP. pomozcie bo juz mam dosc kozystania z poczty poprzez www
Task 'onet – Receiving' reported error (0x8004210A) : 'The operation timed out waiting for a response from the receiving (POP) server. If you continue to receive this message, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).'
Z wysyłaniem poczty nie mam problemow. mam dwa konta na onecie i na interii i problem pojawil sie na interii a po kilku dniach to samo na onecie. dziwne bo inni uzytkownicy komputera nie maja takich problemow. oni korzystaja z Outlook Expres ale ja probowalem i na Outlook Expres tez taki sam problem. pisalem do interii i ponoc trzeba zainstalowac service pack do IE, ale ja mam wszystkie laty i uaktualnienia bo winda wszystko sama sciaga.
aha mam windows XP. pomozcie bo juz mam dosc kozystania z poczty poprzez www
Odpowiedzi: 3
juz sobie poradzilem. nie wiem co to było ale sie wk..piiiiiii wysłąlem ostatnio na serwer wiadomosc, zalozylem sobie folder i tam ja sobie zostawilem, niech sobie lezy. wiadomosc miala niecale 2 megsy. najciekawsze ze wraz z wiadomoscia zniknal problem. tylko w tej wiadomosci byly wazne zalaczniki, no ale trudno, darmowe konto w koncu a darowanemu koniowi.... ale mimo wszystko szkoda.
hej. dzieki za link, ale tam w sumie nie ma nic, ten sam problem, no ale zadnego wyjscia z sytuacji. uzywam windows XP i Microsoft Ofiice Outlook 2003, ale takze zwykly outlook expres 6 i w obu programach to samo, ale tylko na moich kontach, moja rodzinka nie ma takiego problemu, bardzo dziwne co nie?
W archiwum jest jeden wynik, a w google chyba będzie więcej.
P.S: To Outlook (XP, 2003) czy Express ?
P.S: To Outlook (XP, 2003) czy Express ?
Strona 1 / 1