problem z plikami DAT
Od niedawna po reinstalce systemu i po zainstalowaniiu róźnych programów winamp.comander itp.. zauwaźyłęm ze pliki DAT maja ikone programu Windows Media player 9 .
Czy komuś sie cos takiego zdazyło ?
jak sobie z tym poradzic aby pliki DAT nie miały ikony windows media playera .???
Czy komuś sie cos takiego zdazyło ?
jak sobie z tym poradzic aby pliki DAT nie miały ikony windows media playera .???
Odpowiedzi: 4
Widocznie skojarzyliście pliki z rozszerzeniem .dat z konkretnymi programami. W przypadku AllPlayera dzieje się tak wybierając po pierwszym starcie programu opcję "skojarz wszystkie..."
:twisted: :twisted: :twisted: Ja teź to miałem tylko miałem ikony Allplayera. Musiałes przypadkiem przez WMP 9 odpalić plik DAT i windows uznał sobie źe to tak ma być! Ja sie tym nie przejmowałem poniewaź to nie jest nic groźnego. Dzieje mi sie tak od bardzo dawna–próbowałem odpalać innymi programami i nic(widać mojemu xp podoba sie ikona allplayera)!!! :twisted: :twisted: :twisted:
nie mogłem znaleść tam pliku DAT dokładnie przeszukałem
Moj komputer :arrow: Narzedzia :arrow: Opcje folderow :arrow: Typy plikow :arrow: szukasz rozszerzenia dat i kasujesz przyporzadkowanie do wmp
Strona 1 / 1