Problem z pilotem
Odpowiedzi: 6
-
[quote=Veers](...)Jak na razie wydaje się być jedyną osobą, która w temacie pomocy w ogóle coś sensownego miała do powiedzenia, tak więc pytam się: skąd się wzięła liczba mnoga ? [/quote] Nie popadnij w samouwielbienie... Nawet jeśli jest tak jak piszesz to wypadałoby ocenę swoich postów pozostawić innym.
-
[quote=lukasz_z]... ... to wypadałoby ocenę swoich postów pozostawić innym.[/quote] Innym czyli Tobie ? Dobra - zanim przyjdzie XanTyp to po oceniajmy sobie: w którym miejscu choć jedno zdanie z Twoich wypowiedzi w tym topicu wzbogaciło lub dało choćby częściową / całkowitą odpowiedź na postawione pytanie ? IMO - żadne. Same spekulacje. W dodatku oderwane od postu otwierającego i informacji w nim zawartych. I gdybym się miał trzymać sztywno zasad regulaminu forum - to poważnie bym się zastanawiał nad kwestią naruszenia zakazu pisania nie na temat. (o! - to jest kwestia o której będę mógł sobie po debatować z XanTypem na kanale prywatnym ...)
-
[quote=Veers]lukasz_z - czy ty choć raz w życiu miałeś pilota z serii Harmony w ręce ??[/quote] Miałem. [quote=Veers]Bo o tym, że go w życiu nie podłączałeś do komputera (jakiegokolwiek) świadczy to co piszesz. [/quote] Słabe wnioski wyciągasz. To najwyżej mogłoby świadczyć o tym, że nie było problemów przy podłączaniu. [quote=Veers]PILOT MA DOŁĄCZONE OPROGRAMOWANIE. [/quote] Niesamowite! Ale... po co ten krzyk? [quote=Veers]Dopiero jak zainstalujesz oprogramowanie systemowe - po podłączeniu urządzenia NIE SYSTEM - lecz owo OPROGRAMOWANIE rozpozna podłączony sprzęt. [/quote] Załóżmy, że masz rację bo nie mam ochoty na zbędne dyskusje a taka opcja jest prawdopodobna choć rzadko się coś takiego zdarza.
-
[quote=lukasz_z]... Załóżmy, że masz rację bo nie mam ochoty na zbędne dyskusje....[/quote] No to po jaką cholerę ta dyskusja ? Bo ja myślałem że chcesz zgłębić temat i się czegoś dowiedzieć.
-
[quote=Veers]No to po jaką cholerę ta dyskusja ?[/quote]Słuszne pytanie. Proponuję wam skupić się na meritum, a ewentualne różnice zdań przenieść na prywatny kanał.
-
[quote=Veers][quote=lukasz_z]... Załóżmy, że masz rację bo nie mam ochoty na zbędne dyskusje....[/quote] No to po jaką cholerę ta dyskusja ? Bo ja myślałem że chcesz zgłębić temat i się czegoś dowiedzieć. [/quote] Zgłębić temat to przede wszystkim chce autor tematu. Ja również mógłbym ale zapewne nie dysponujesz materiałami, które dokładnie i fachowo by to tłumaczyły, również na niższych poziomach abstrakcji. Na tym więc kończę, ewentualnie jeżeli chcesz coś dodać - zapraszam na priv. Tutaj skupmy się na tym co może pomóc autorowi tematu.
-
[quote=Veers](...) istnieje pewna szansa, że po uruchomieniu oprogramowania w trybie zgodności z Windows XP - uda się nawiązać temu oprogramowaniu łączność z podłączanym urządzeniem.[/quote] Owszem oprogramowanie może ruszyć ale co to da jeśli nie ruszy sterownik? Nic, pilot nie będzie działał bez sterownika.
-
[quote=Veers](...) Możesz sprawdzić czy oprogramowanie nie ruszy w trybie zgodności z Windows XP.[/quote] Jeżeli sterownik nie został zainstalowany to jakim cudem oprogramowanie miałoby ruszyć?