Problem z PES 3
Mam kompa 800MHZ 128mb Ramu Geforce 2 mx/mx 400
I chodzi mi dziwnie PES 3 kumpel ma identycznego kompa ale ma slabsza karte graficzna i chodzi mu normalnie mowie tu o problemie z predokscia gra sie nie zacina tylko muli sie strasznie wszystko dzieje sie troche szybciej jak ujest mniej pilkazy
I chodzi mi dziwnie PES 3 kumpel ma identycznego kompa ale ma slabsza karte graficzna i chodzi mu normalnie mowie tu o problemie z predokscia gra sie nie zacina tylko muli sie strasznie wszystko dzieje sie troche szybciej jak ujest mniej pilkazy
Odpowiedzi: 4
Jka kolega pisal instalacja patcha 1.3 wiele problemow rozwiazuje, do teog mozna wylaczyc przyspieszanie dzwieku w opcjiach DIRECTX. Te zabiegi powinny pomoc.
Czesc mam inny problem z PES 3 poniewaz gdy jestem glownym menu lub na stadionie to mam opóznione dzialanie gry nacine np. w prawo a zawodnik reaguje po okolu 3 sekundach albo wogule :( POMÓZCIE
Mój komp to P4 1.7Ghz, 384 ram, Ati radeon 9200SE, AC VIA'97 na pokladzie
Mój komp to P4 1.7Ghz, 384 ram, Ati radeon 9200SE, AC VIA'97 na pokladzie
Moźesz sobie kupić podwojenie prędkości gry.
W opcjach jest coś takiego jak PES Shop. Wybierz Double speed. Później w czasie meczu wejdź do opcji, wybierz Game speed i Double Speed. Gra powinna chodzić szybciej. Oczywiście źeby coś kupić w PES shopie musisz mieć trochę punktów, które dostajesz m.in. za wygrane mecze.
W opcjach jest coś takiego jak PES Shop. Wybierz Double speed. Później w czasie meczu wejdź do opcji, wybierz Game speed i Double Speed. Gra powinna chodzić szybciej. Oczywiście źeby coś kupić w PES shopie musisz mieć trochę punktów, które dostajesz m.in. za wygrane mecze.
Zainstaluj patcha, który rozwiązuje wiele problemów z wydajnością gry. Temat na forum był juź poruszany.
Strona 1 / 1