problem z pendriv`em
mam nastepujacy problem w pendriven kingston 1gb. niedawno zainstalowałem windowsa xp sp2 i kupiłem pendrive.chce z niego skorzystac tu instalacja streonikow a potem w tray`u pisze ze wystapił bład i pendrive nie czyta:-k tylko komp takie dzwieki wydaje ze go podłaonczyłem.prosze o pomoc
Odpowiedzi: 3
Bez sterowników zainstalowanych,że tak napiszę, Twój PEN to tylko kawałek plastiku. U kolegi działa, bo ma pewnie zainstalowane.
Sterowniki masz na płytce Cd dołączonej do do zestawu komputerowego który kupiłeś.
Nie patrz na Vistę.
system jest nowo zainstalowany nic nie robiłem z windowsem u kumpla pendriv działa.przedtem miałem viste i wszystko chulało a teraz lipa.
Steowniki do płyty głownej poinstalowane ?? Próbowałeś w menadzerze urządzeń wyrzucić wszystkie kontrolery USB i pozwolić systemowi ponownie je zainstalować ?? Nie robileś jakichś porządków w systemie i nie wyczyściłeś folderu %windir%\Driver Cache ??
-
[quote=Żółty]Steowniki do płyty głownej poinstalowane ?? Próbowałeś w menadzerze urządzeń wyrzucić wszystkie kontrolery USB i pozwolić systemowi ponownie je zainstalować ?? Nie robileś jakichś porządków w systemie i nie wyczyściłeś folderu %windir%\Driver Cache ??[/quote] wywaliłem te kontrolery i teraz wszystko chula dzieki
Strona 1 / 1