problem z pendriv`em

mam nastepujacy problem w pendriven kingston 1gb. niedawno zainstalowałem windowsa xp sp2 i kupiłem pendrive.chce z niego skorzystac tu instalacja streonikow a potem w tray`u pisze ze wystapił bład i pendrive nie czyta:-k tylko komp takie dzwieki wydaje ze go podłaonczyłem.prosze o pomoc

Odpowiedzi: 3

Bez sterowników zainstalowanych,że tak napiszę, Twój PEN to tylko kawałek plastiku. U kolegi działa, bo ma pewnie zainstalowane. Sterowniki masz na płytce Cd dołączonej do do zestawu komputerowego który kupiłeś. Nie patrz na Vistę.
Seeker
Dodano
04.07.2007 17:19:41
system jest nowo zainstalowany nic nie robiłem z windowsem u kumpla pendriv działa.przedtem miałem viste i wszystko chulało a teraz lipa.
djaro112
Dodano
03.07.2007 15:07:43
Steowniki do płyty głownej poinstalowane ?? Próbowałeś w menadzerze urządzeń wyrzucić wszystkie kontrolery USB i pozwolić systemowi ponownie je zainstalować ?? Nie robileś jakichś porządków w systemie i nie wyczyściłeś folderu %windir%\Driver Cache ??
Żółty
Dodano
03.07.2007 00:30:15
  • djaro112 04.07.2007 18:27:44

[quote=Żółty]Steowniki do płyty głownej poinstalowane ?? Próbowałeś w menadzerze urządzeń wyrzucić wszystkie kontrolery USB i pozwolić systemowi ponownie je zainstalować ?? Nie robileś jakichś porządków w systemie i nie wyczyściłeś folderu %windir%\Driver Cache ??[/quote] wywaliłem te kontrolery i teraz wszystko chula dzieki

djaro112
Dodano:
03.07.2007 00:16:38
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1