Problem z pełnym zalogowaniem się
Od jakiegos czasu mam problem z pelnym zalogowaniem do systemu. Mianowicie: wybieram uzytkownika, system zaczyna sie ladowac i po chwili wisi... zaladuje sie kilka ikon na pulpicie, pasek zadan jest bez tekstury i nic na nim nie ma :( Czasami musze kilkakrotnie sie wylogowywac az zaskoczy. Czy moze to byc wina dodatkowej skorki? Bo mam zainstalowana jedna ze strony crystalxp.net
Odpowiedzi: 2
Trudno na ten moment dotrzeć do tego tematu.
MiNos, sprawdzałeś jak to wygląda na stylu klasycznym? Zawiesza sie jedynie explorer czy cały system?
MiNos, sprawdzałeś jak to wygląda na stylu klasycznym? Zawiesza sie jedynie explorer czy cały system?
Moze.
W FAQ'u bobiego w tym dziale, było coś o takiej przypadłości. Mozesz pogrzebac jezeli chcesz.
W FAQ'u bobiego w tym dziale, było coś o takiej przypadłości. Mozesz pogrzebac jezeli chcesz.
Strona 1 / 1
sam explorer nie pokazuje ze wisi, wyglada to mniej wiecej tak: pojawia sie pasek zadan ale nie ma zadnej tekstury ani przycisku ma jednolity kolorek, a na pulpicie mam kilka ikonek a laduja sie moze 2 i wszystko stoi, po chwili przestaje sie ladowac i jest ok.. niby bo nie zaladowuje sie :(
To moze byc problem skorki, jakas niekompatybilnosc. Gdyby padal explorer, nie ladowalyby sie IMO zadne ikony.
no ja mam podobne zwiechy;///<br>będę wdzięczny za jakiekolwiek rady<br>