problem z PCI

mam plyte glowna MSI K7T266 Pro2–U. Jak zapewne wiecie plyta ta posiada jedno gniazdo AGP, oraz 6 PCI. posiadam karte graficzna geforce2 mmix400, ktora oczywiscie jest pod AGP. Niedawno kupiłem modem PCMCIA sony ericsson GC79, ktorego podłaczam pod karte PCMCIA–PCI. Modem wykrywany jest w systemie i teorytycznie wszystko działa prawidlowo do mometu probu nazwiazania połaczenia przez program iPlus–pojawia sie monit o bledzie "nie udało sie nawiazac połaczenia". Pobowalem połaczenie skonfigurowac recznie, lub łaczyc sie przez hyper terminal, ale i to nie przynioslo pozadanego razultatu. Rozmawialem z konsultantami plusa, ale nie pomogli. Myslalem ze to wina przejsciówki,ale na innym komputerze wszystko działa. Podłaczyłem wiec sobie modem pentagram hex2 56I V.92, ktory takrze nie chcial nawiazywac polaczenia. Pogrzebalem w BIOS... i nic...postanowiłem podłaczyc karte graficzna pod PCI zeby sprawdzic gniazda. Na zadnym z nich bnie działała. Oczywiste jest ze gniazda te nie działaja. Powie mi ktos dlaczego?? I jak to naprawic??

Odpowiedzi: 0

Potestatoes
Dodano:
01.05.2006 14:26:44
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0