problem z partycjami

robilem z zarzadzaniem dyskami ale nie wiem co mama tam zrobic niech ktos mi napisze

Odpowiedzi: 8

czyli szanowny pan el nino uwaźa ze ja nie mam prawa głosu na tym forum tylko najpier musze sie pana pytac o pozwolenie? Bycmoze pisałes to w innym kontekście ale niestety ja tak to odebrałem. Ja takźe uźywam tego forum i ja takźe mam prawo do swojego zdania. Przepraszam cie bardzo ale to co napisałes jest poprostu śmieszne. Teraz w kaźdym poscie bede pytał sie szanownego hrabiego co, jak i kiedy moge napisac na tym forum.
Moim zdaniem jesli kolega przemek uźył takiego niestosownego sformułowania to trzeba mu to spokojnie wytłumaczyc, źe naleźy wyraźać sie grzcznosciowo a następnie odpowiedziec na jego pytanie (pewnie pomyslisz sobie w tym momencie "ja nie jestem jego matką, nie będe go uczył manier, ale [bez obrazy dla przemka] ktoś musi mu o tym powiedziec a na pewno sie poprawi. Skoro jestes moderatorem tego forum to właśnie ty powinienes tego dopilnowac). Forum jest to miejsce w którym ludzie pomagają sobie nawzajem w róźnego rodzaju problemach (nie odbieraj tego jako pouczenie, poniewaź mniemam źe wiesz co to forum i do czego słuźy ale chciałem ci tylko o tym przypomnieć, poniewaź chyba juz dawno o tym zapomniałes)"Zło dobrem zwycięźaj". Przepraszam źe tak ci poryłem ale czułem taką wewnętrzną potrzebe.
Nie odbieraj tego posta jako aroganckiego.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Jesli chodzi o ciebie przemku to prosze abys na przyszłośc nie uźywał zdań "niech ktos mi powie, niech ktos mi napisze bo napewno nie otrzymasz odpowiedzi. Musisz wyraźać sie z szacunkiem do innych ludzi.

źeby załoźyc nową partycje w środowisku graficznym windowsa naleźy postępować według następujących kroków:
Kliknąć prawym klawiszem myszki na ikonie Mój Komputer (znajdującej sie na pulpicie lub w menu start) :arrow: w menu kliknąć na "zarządzaj" :arrow: następnie kliknąć na "zarządzanie dyskami" :arrow: teraz klikasz prawym klawiszem myszki na wolnym miejscu które chcesz sformatowac lub wybierz polecenie "usuń dysk logiczny" jesli chcesz ją usunąć. klikniej ponownie na tym polu i wybierz teraz "Nowy dysk logiczny" :arrow: Później klikaj na dalej wybierz wielkosc partycji wybierz literę dysku (najlepiej zostaw domyslną), teraz wybierz system plików który chcesz zastosować na tej partycji, kliknij na dalej i na zakończ. teraz partycja sie sformatuje i mozesz z niej korzystac.
Damianos
Dodano
22.01.2005 00:22:17
Damianos:
To ty kolego sie wcinasz poniewaź to nie do ciebie była uwaga z mojej strony.
Nie wiem czy zrozumiesz co napisze, ale:
1. Od tego tu jestem zeby sie wcinac
2. Ktoz Ciebie upowaznil zebys zabieral glos ? Masz cos do powiedzenia w sprawie zwiazanej z pytaniem Przemka ? Jesli tak – prosze bardzo. Natomiast jesli nie, to ani tu miejsce na takie uwagi jak Twoja, ani Tys tu osoba ktora ma w tej kwestii cokolwiek do powiedzenia.
EL NINO
Dodano
22.01.2005 00:16:26
Ok. miałes bardzo duźo racji w tym co napisałes. Zapomnijmy o wszystkim i będzie git. Tylko zdenerwował mnie troche komentarz EL nino który twierdzi źe sie wcinam. Otórz musze powiedzieć towarzyszowi el nino, źe wyraziłem tylko swoją opinię. źyjemy w demokratycznym państwie i kaźdy moze wyrazic swoje zdanie. cos nie podobało mi sie w odpowiedzi bobi_roberta więc to wyraziłem pisząc post. Dziękuje za wysłuchanie.
Damianos
Dodano
22.01.2005 00:11:38
Damianos:
bo miał troche racji w tym co napisał.

Nawet nie troche a sporo
Niech to nie wymiennik słowa prosze, bylbym wdzieczny, byłbym zobowiazany czy innych powszechnie uwazanych za grzecznosciowe
A wskazowka, ktora zamiesciłem nie powinna sie pojawic po tak sformułowanym wstepie
Odpowiedz powina byc: "niech se kolega poszuka" i wcale bym nie przesadził piszac tak
Bobi
Dodano
22.01.2005 00:01:32
To ty kolego sie wcinasz poniewaź to nie do ciebie była uwaga z mojej strony. Najlepiej zakończmy ten temat bo polecą ostre słowa :D
Mimo wszystko przepraszam wszystkich a w szczególności bobi_roberta bo miał troche racji w tym co napisał.
Damianos
Dodano
21.01.2005 23:52:11
Damianos:
...mógłbyś odpowiadać trochę w bardziej miły sposób.
Skoro kolega pisze: "niech ktos mi napisze", to czego oczekujesz ? A gdzie takie glupie slowo "prosze" ? Niemodne ? Staroswieckie ? To moze niech mu sam grzecznie odpisze zamiast sie wcinac ?
EL NINO
Dodano
21.01.2005 23:36:08
Bobi_robert, nie kaźdy jest tak mądry i inteligentny jak ty więc mógłbyś odpowiadać trochę w bardziej miły sposób.
Pozdrawiam wszystkich
Damianos
Dodano
21.01.2005 21:21:03
Przemek_15:
niech ktos mi napisze

Moze by tak uzywac innych mobilizatorow ?? Nie uwazasz

Klikasz na wolne miejsce i tworzysz nowa partycje (Mowa o zarzadzaniu dyskami)
Nic skomplikowanego tam nie widze
Bobi
Dodano
21.01.2005 17:50:47
Przemek_15
Dodano:
21.01.2005 17:48:02
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1