Problem z partycja po resecie kompa
:neutral: Witam mam problem z danymi zamieszczonymi na partycji najpierw zamiast 3 partycji widział 2 pierwsze bez etykiet a w menadżerze dysków przestrzeń przeznaczona na 3 partycje widział jako wolna poza tym nie widział etykiet dysków pokazywał jako "dysk lokalny X:" a nie etykiety tak jak nazwałem. Zdecydowałem sie na reset kompa po czym wyskoczył mi przed startem systemu chcdks 2 giej partycji po wejściu do systemu okazało sie ze większość folderów przybrała M[]Z[] i ani nie mogę zmodyfikowali nazwy ani usunąć a pokazuje mi wartość katalogu jako 0 bajtów można to jakoś odzyskać ](*,) ](*,) czekam na sugestie pomóżcie jestem w desperacji poza muzyka straciłem tez dokumenty[-o<
Dodam tylko ze w folderze found0001 znajduje sie 4700 plikow co odpowiada mniej wiecej liczbie plikow utraconych czy jest jakas mozliwosc na ich odzyskanie
Odpowiedzi: 3
http://forum.centrumxp.pl/Default.aspx?g=search
Pewnie w tym programom poświęconym .
Z całym szacunkiem..... Gdzie jest archiwum bo szukam i nie mam pojęcia w jakim dziale
Siegnij do archiwum - nt. odzyskiwania danych jest w nim sporo - tyle, że raczej nie w dziale XP poswięconym. Nie bardzo iwęc jest sens propozycje dot. programów powielać.
Strona 1 / 1