problem z partition magicem
Podczas przesuwania w partycji partition magicu 7.0 komputer się zawiesił i potem w windowsie juź tej pratrycji nie widać. Jak włączam konsolę z płyty XP to widać te partycje. Program chkdsk nic nie naprawia, polecenia fixmbr i fixboot teź niczego nie naprawiają. Jak mogę odzyskać moje dane.
Bardzo proszę o pomoc, nie mam pojęcia co zrobić.
Bardzo proszę o pomoc, nie mam pojęcia co zrobić.
Odpowiedzi: 5
Wreszcie udało mi się skombinować ten program Easyrecovery, niestety nie poradził sobie tak dobrze jak bym chciał, niby odzyskał kilka filmów z mojego dysu tylko źe źadnego z nich nie mogę odtworzyć bo wyskakuje komunikat źe albo nie mam kodeka albo zbiór uszkodzony, z mp3 podobny kłopot tzn albo się nie otwierają albo nazwa pliku nie zgadza się z tym co zawiera piosenka. No ale ok 50 mp3 działa bez zarzutu :–)
Pozdrawiam !!!
Pozdrawiam !!!
8) za abonament mam 50zł i mam pełną wersje po Polsku Pozdrówka 8)
Sluchaj jak ty masz niepelna wersje tego programu , to ja bym na twoim miejscu poszukal sobie do tego cracka albo seriala :)
E wiesz z tego wszyscy korzystaja , bo oryginalne wersje to kilka albo i wiecej $ wiec ... Jak masz DSL–a to poszukaj tego jest mnostwo i sa lepsze programy . A ciekawe ile placisz za abonament ?
E wiesz z tego wszyscy korzystaja , bo oryginalne wersje to kilka albo i wiecej $ wiec ... Jak masz DSL–a to poszukaj tego jest mnostwo i sa lepsze programy . A ciekawe ile placisz za abonament ?
8) sprubuj to zrobić w partition magic 8 napewno się uda a co dopiero się niezawiesi ja mam go i polecam naprawde warto mieć coś takiego 8)
A moźe ktoś ma linka do darowej pełnej wersji easyrecovey'a słyszałem źe on moźe być bardzo przydatny. Jak nie chcecie podać takiej informacji na forum to podaje GG 1651468. Bardzo proszę o pomoc !
Strona 1 / 1